Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Češki Trump
Povratak na članak

Andrej Babiš pobijedio retorikom protiv migranata, širenja EU i eura

Premijerski mandat u Pragu dobio je multimilijarder, drugi najbogatiji Čeh koji kontrolira prehrambenu i kemijsku industriju

Komentari 14

Avatar 123456
123456
21:42 21.10.2017.

je ćim nije soroševac odmah je "kontroverzan"! Tih vaših gluposti je odavno već preveć, a sorošu i njegovom fašizmu se ubrzano bliži kraj, a vi patite!!

VL
ST
stefio
01:39 22.10.2017.

Kurz u Austriji je prijr par dana dobio izbore je zatvorio balkansku rutu za imigrante, i zeli kontroliranu imigraciju. Sutra ce Pahor dobiti izbore jer je postavio zilet-zicu na granicu i zeli kontroliranu imigraciju...Babis, Orban, Trump rade slicno...osluskuju bilo naroda koji su ich izabrali i ispaunjavaju predizborna obecanja...imaju jasnu komunikaciju..a nas Plenky se skriva iza evropskif floskula...

VL
NJ
nada.jurincic
08:18 22.10.2017.

Ne pišete ništa o tome da je prije dva dana milijun Francuza izašlo u Parizu na ulicu zahtjevati progon Rotšildskog NWoa iz Europe i Francuske. Hrvatska još nema lidera desnice jer HDZ nije čak niti centralna desnica nego bljutava,bezbojna,anacionalna briselska sluškinja.

VL
KA
KaraMarko
16:59 22.10.2017.

cijela europa se okrece u desno i pokusava zastit od tog imigrantskog zla dok ce njemci zadnji biti koji ce sami sebi propagirati da se prime svi muslimani bez papira i to odma

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:02 22.10.2017.

Valjda ćemo uskoro i mi imati nekog sa tvrđim gardom prema susjedima i migrantima....

VL
Avatar mama mia
mama mia
11:42 22.10.2017.

To je društvo naše kraljice zatvoriti granice i u društvo s Mađarima Česima Poljacima sve dok onda ljubav nepukne i drek se rasuje a onda jao si ga nama

VL
BU
Bubalamala
09:15 22.10.2017.

EU ce prebaciti u vecu brzinu a ove zemlje kocnicari bit ce izuzete kod nekih odlucivanja, tako ce same sebe odrediti u drugu sporiju grupu.Bilo da zemlju vodi lijeva ili desna opcija, prihvacena nacela u poglavljima morat ce se ispoštivati a tko se toga nece pridrzavati bit ce iskljucen u nekim odlucivanjima !

VL
Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
09:11 22.10.2017.

Pa i Balkan se susreće sa problemom emigranata,oni rade probleme i loše stvari.Ne mislim pritom na Brunu Bušića.On je dobar.Dobio je i ulicu čak.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.