Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAŠLI IPAD
Povratak na članak

Lubitz je uoči nesreće istraživao o samoubojstvu i vratima kokpita

Istražitelji su rekonstruirali pretrage s tableta pronađenog u stanu Andreasa Lubitza

Komentari 6

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
21:16 02.04.2015.

U Suddeutsche Zeintungu piše da je zadnje što je pročitao članak Ivanke Tome, i navodno je to bilo presudno.

VL
Avatar airbizz
airbizz
18:33 02.04.2015.

ne bih se iznenadio kad bi još našli kartu područja pada zaokruženog crvenim flomasterom,kur an,...da se nitko od novinara nije sjetio izgaranja kompletnog aviona zabijenog u pentagon(a putovnica otmičara ostala čitava) i ovog pada aviona.da se nitko od novinara nijee usudio pitati-pošto je lubitz bio duševno nestabilna osoba,nije se nitijedanput nije javio pilotu da prestane lupati i galamiti.svi smo barem jedanput bili neurozni,pa su nam smetali klinci što igraju nogomet ispred zgrade,radovi na cesti,itd,pa smo se izgalamili na svaku situaciju koja nam nije bila po volji.a lubitz je bio zaključan u kabini i šutio.to mi ne drži vodu.možda je pio neke lijekove,pa mu je pozlilo,možda mu je srce stalo.vjerujem da kompaniji paše da je lubitz samoubojica i da tako smanji financijsku štetu.

VL
OV
ovchica
17:20 02.04.2015.

Vijest s Washington posta koji ju je dobio od Associated Pressa kojega je vlasnik Reuters čiji gazda je Rotschild. Što dalje ovo je sve smješnije i smješnije, kakve gluposti izmišljaju.

VL
GP
G.premijer
20:22 02.04.2015.

Prestanite lupati gluposti po novinama bazirane na pretpostavkama. Nijedno tijelo nije pronađeno, ruta je naglo promjenjena na alpe (valjda da nebi bilo civilnih žrtava u gradovima), a avion u kojem su letjeli ima automatsko izbjegavanje sudara, dakle neposredno prije alpa morao se sam autopilot podizat jer je tako podešeno, osim ako su lovci, koji su bili u pratnji zrakoplova pogoli rep zrakoplova ili zrakoplov. Naporni ste s osuđivanjem čovjeka za kojeg sve više vjerujem da nema veze s ovim.

VL
Avatar mg940
mg940
09:12 03.04.2015.

nisu me baš uvjerili da je to čista istina, dozvoljavam da je čovjek puko i zabio se u planinu, ali ove špekulacije su plod bolesnih novinara i istražitelja,

VL
AA
aabbcc
20:23 02.04.2015.

Iskvarena masta /za pare/ radi svasta ali jos niko o najobicnijim tehnickim greskama kao upbicajnim pojavama na starim letecim kantama.. Pa napisite opucao avionom neki stub dalekovoda kao i onaj zadnji ... a ko napravi dalekovod pored piste konj bio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.