Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krizna komunikacija
Povratak na članak

Analiza stručnjaka: Dalić nije zažalila i nije se ispričala

Nazor: Premijeru je jasno da su ljudi sve prozreli pa je žrtvovao Dalić da bi spasio sebe

Komentari 58

Avatar Prskator.Vlado
Prskator.Vlado
19:15 14.05.2018.

Krizna komunikacija ili laganje par excellence

VL
TO
tolitol
19:52 14.05.2018.

treba potpisati referendumsku inicijativu za promjenu izbornog sustava na koju se, velikog li čuda, obrušio plenki (nije jedini doduše). ovo što imamo je partijski cirkus, i ova je svin.jarija to još jednom pokazala.

VL
DU
Deleted user
19:05 14.05.2018.

Ma di su novci.Šta dala ostavku i to je to.Di je izvučeni novac.Koja smo mi Država.

VL
DG
djurdjica.gasparic
19:18 14.05.2018.

Ronin, Zločinačka organizacija je na dijelu od 1945. godina, na ovamo. To su oni koji su pokrali stanove židovima, hrvatima kad su se dotepli u Zagreb. Osigurali su si pljačkom i svoje praunuke, tako da su se namirili. A ovi ljevičari, anarhisti i ini, znaju samo huškati i pričati. Kaj bi oni napravili? Ništa!!!!!!!!!!!!!!!! Kao što su IK prebacili u Plenkovićeve ruke kao vrući krumpir. A kriza u Agrokoru je za sve njih u opoziciji, čast iznimkama, nuklearna fizika. Dajte se uozbiljite. Žele unjeti nemire i jad. A gospođa Dalić se nije imala što ispričati. To neka si poštovana komunikologinja utuvi u glavu. I neka, kada se govore o onekome, govore ono što oni misle o tome, a ne da to serviraju kao jedinu pravu istinu. Lijep pozdrav......................

VL
Avatar Django
Django
20:09 14.05.2018.

Djangova analiza kazuje nešto drugo. Kazuje da je gospođa Dalić obavila posao kojega bi se rijetko tko uopće uhvatio, i obavila ga je prilično dobro. Analiza dalje kaže da je Cvitan udario po njoj dajući nelegalno dobavljene podatke novinarima ii na taj način se osvetio Plenkoviću zbog smjene. Isto tako, analiza kaže da je ministrica smijenjena ne zato što bi bile dokazane bilo kakve nezakonite radnje, to je premijer uostalom i kazao, nego zbog ucjene koalicijskih partnera. Siguran sam da ta ucjena osim ovog poteza uključuje i onemogućavanje provedbe referenduma o manjinskim glasovima. Uglavnom, Plenkoviću je očito manji problem kad mora ispunjavati uvjete Vrdoljaka. i Pupovca nego zahtijeva MOST-a. Možda i nije tako, ali sada mu je ionako kasno. Tko s vragom tikve sadi, o glavu mu se obijaju. Kao što sam rekao kada se Plenković odrekao Hasanbegovića i na njegovo mjesto instalirao Koržinek, podršku desnice je izgubio a lijevicu nikada neće pridobiti i uvijek će je imati protiv sebe, bez obzira kakvu politiku vodio.

VL
Avatar babas
babas
17:59 19.05.2018.

Zapovjedni lanac u Borg grupi kreće sa Škegrom,pa Plenki,pa Dalič,pa Ramljak,odnosno sada Peruško,pa ostali niži članovi Borga preko čijih računa se izvlače stotine milijuna kuna iz Agrokora.

VL
Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
19:18 14.05.2018.

A kome bi se ona trebala ispričati u ovom cirkusu?

VL
DU
Deleted user
20:22 14.05.2018.

A zbog čega bi se Dalić trebala ispričati? Spasila je oko 300.000 radnih mjesta. A što možete očekivati od privatnih mailova? Godinama sam radio u uredima i između ozbiljnih mailova bilo je i zafrkancije, pa i mailova koji nisu baš bili uzorni. Ipak, posao je uvijek bio dobro napravljen. Umjesto što SDP, Most i Živi zid traže linč i nečiji skalp bilo bi dobro to ipak prepustiti stručnjacima i onima koji znaju razlikovati crno od bijelog.

VL
RZ
Rocky.Zg
21:57 14.05.2018.

Pokrala je sa svojim ortacima pola milijarde kn . Gdje su novci ? Hoće li netko napokon završiti u zatvoru zbog pljačke?

VL
DS
ds
19:44 14.05.2018.

Koje "strucnjakinje"komunikolgije,ja pomislih naivno,ekonomisti,a ono bezvezne babetine.

VL
FT
ftahi
13:43 15.05.2018.

Plijenković će nazad u Brukseles pobjeći od kuda se dovukao, svjestan nije da bi ovdje u istrazi mogao završiti; već sam napisao negdje u komentarima da sve vlade i sabornike treba kazneno procesuirat i zbog kaznenih djela suditi,,,,,

VL
MH
miroslav.hreljac
13:09 15.05.2018.

Pa kaj ova Leinertica brblja o premijerovoj dobroj komunikaciji u kriznoj situaciji? Pa to je bilo laganje narodu u oči i to do bola.

VL
Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
19:52 14.05.2018.

zašto bi se ispričala i zažalila...lova je sjela kome je trebala...500 milijunčića...martina će se vratiti kao premijerka u vladi stranke pametno.... plijenković će u njenoj vladi biti ministar europskih integracija...ako ne uspiju biti će savjetnici vladi srbije

VL
BL
Blabla
19:49 14.05.2018.

Novi izbori zaziva oporba jadna vam majka Bero premijer , Beljak , Pernar, Petrov i ostali cirkusanti katastrofa za Hrvatsku , alternativa ne postoji Plenković mora dalje inače smo totalno propali,

VL
GV
golub Vaso
19:21 14.05.2018.

zaustavite Reuters! viču anemični i dalićka u glas

VL
BA
batman
19:51 14.05.2018.

300 mil. kuna pokrast sa par odvjetničkih tvrtki, koje smeće i nikom ništa 👅👅👅👅👅

VL
PO
pointmaker
22:04 14.05.2018.

plan daličke je bio uzeti milijarde a da situacija u agrokoru ostane - - i s t a! kome je to uspjeh taj je lud! novac je završio u džepovima zločinačke raznih rođa i kumova...

VL
MH
miroslav.hreljac
13:12 15.05.2018.

Pa kaj ova Leinertica brblja o premijerovoj dobroj komunikaciji u kriznoj situaciji? Pa to je bilo čisto laganje narodu u oči i to do bola.

VL
BL
Blabla
19:49 14.05.2018.

Novi izbori zaziva oporba jadna vam majka Bero premijer , Beljak , Pernar, Petrov i ostali cirkusanti katastrofa za Hrvatsku , alternativa ne postoji Plenković mora dalje inače smo totalno propali,

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
06:18 16.05.2018.

Uzrok tog kriminala je sef HDZ-a. Gospodin Plenkovic kako on sam kaze da sve odluke su po odobrenjem Sefa Plenkovica. Kad se govori o problemima i korupcija onda se zna da to nije moglo proci bez znanja sefa Premijera Plenkovica pa onda u toj situaciji je nemoguce da Plenkovic moze proci bez posljedica a to je proglasiti ga ko i Sanadera covjekom Korupcija i vodjenje politike koje se kose sa Hrvatskim Interesima. Odgovor treba glasiti smjena Lenkovica i novi Izbori da se dade mandat onima koji nisu imali sanse da pokazu i dokazu svoju sposobnost ko naprimjer Zivi Zid sa svojim vodjom Viliborom Sincicem koji se je zauzeo da spasi Hrvatske Interese od EU i NATO. Sve ovisi od odgovornosti glasaca da izaberu prave ljude i stranku da rijesi problem Hrvatske. Glasajmo za ZIVI ZID!!! Da bi jednom krenuli pravim putem u bolju buducnost koju trazimo dosad u gustoj Magli.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.