Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepoznati detalji
Povratak na članak

Analiza slučaja Horvatinčić: Jahta kojom je ubio dvoje Talijana nije bila ni registrirana

Povjerenstvo je ipak moralo napraviti izvješće o svom radu iako je istraga bila prekinuta

Komentari 89

DU
Deleted user
14:18 23.10.2017.

Znate onu omiljenu izreku među nama komentatorima, dno dna, e pa ova je presuda probila dno i gospođa Šupe šupirala je hrvatsko društvo konačno s tog muljevitog dna, ravno u bezdan.

VL
ZA
zarac
14:29 23.10.2017.

Šeks i njegovo lustrirano pravosuđe, gdje je guranje prsta u anus 'stari hrvatski pozdrav', gdje mladunci iz 'uzornih' obitelji za ubojstva dobijaju kazne teškog školovanja u Švicarskoj, gdje nogometni manager 'legalno' kupi 85 dionica HT-a iako je svatko mogao kupi samo jednu, gdje se za multimilijunske pljačke guli krumpir, gdje se slave ratni zločinci... Nikad nitko, NITKO ovome narodu nije napravio takvu štetu poput ovih 'domoljuba'. Niti Turci, niti Mlečani, niti Francuzi, niti Austrougari, niti Njemci, niti Talijani, niti Srbi. Narednih 7-8 generacija će ispuštati zbog njihovog pljačkaškog 'domoljublja'.

VL
Avatar kaznitelj
kaznitelj
14:22 23.10.2017.

Dajte prestanite više stalnim člancima o tom oronulom starom pokvarenjaku podsjećati hrvatski narod da bezveze plaća hrpetinu poreza i trpi lihvarenje od države koja uopće ne funkcionira..A ova sinkopa izmišljotina je posljednji čavao u lijesu hr pravosuđa...fuj

VL
BO
bolnaistina
14:29 23.10.2017.

Nema se tu šta drugo, nego, sutkinju doživotno izbaciti iz sudstva, a Ovu spodobu adekvatno počinjenju krivičnog djela pravedno osuditi, plus 40% dodatne kazne zbog izbjegavanja krivice i djelovanje na suce i istražitelje. Gdje ste vi sada iz sudstva, pokažite i dokažite evropi i svijetu, da ste sposobni ispraviti tu sramotu.

VL
VI
Vidak
14:18 23.10.2017.

Izgubil je svijest Kad je trebalo registrirat

VL
ZG
zgblabla
14:11 23.10.2017.

ja se u to ne razmem---- ali znam da je ubio 2 ljudi ukupno četvoro i da sekundu nije odležao,naravno nije tu rijeć o korupciji.......

VL
BA
barbaizamerike
14:32 23.10.2017.

zanimljivo da se za ovim tipom vuku redovi smrti prvo devetogodisnji brat slucajno glavom udario u sijeno u kojem je bio kamen .Tip radio u policiji pa iznenada otiso u Njemacku od kuda se vratio nakon nesto vise od dvije godine sa 280000 Njemackih maraka u to vrijeme su u Njemackoj zagonetno ubijeni neki Hrvatski emigranti .Tip uz blagoslov UDBE otvorio kod Zagreba u to vrijeme elitni restoran Babilon.Tip radio mnogo prekrsaja u saobracaju i nekoliko sa smrtnim posljedicama i nikome nista.Vidali ga sa Perkovicem.Ko je on ?Ko ga stiti?jeli mozda bio UDBIN placeni ubica?

VL
BO
bolnaistina
14:36 23.10.2017.

PODIGNUTI OPTUŽNI PRIJRDLOG PROTIV DOTIČNE SUTKINJE ZBOG SRAMOĆENJA PRAVOSUĐA U EVROPI I U SVIJETU, A OVU SPODOBU ADEKVATNO I SUKLADNO SVIM POČINJENIM DJELIMA OSUDITI

VL
LU
Lujo123
15:15 23.10.2017.

hrvatsko sudstvo će uništiti Hrvatsku državu. Zakaj DORH ne hapsi korumpirane suce? Zakaj se udruga hrvatskih sudaca ne očituje? Pa ova "presuda" je školski primjer korupcije!!!

VL
KO
konoplja
14:52 23.10.2017.

Prvotna obrana Horvatinčića temeljila se na tome da su mu otkazale komande, odnosno da nije mogao isključiti autopilot, kasnije su shvatili da brod nije registriran i da je kao takav tehnički neispravan, čime bi Horvatinčić direktno bio kriv radi nemara, stoga su kasnije izmislili sinkopu. Također ako je Horvatinčić upravljao gliserom bez autopilota te pao u nesvijest, nemoguće je da gliser zadrži pravocrtno gibanje, nego uvijek počne vući u jednu stranu, što radi vjetra, morskih struja, valova te naravno nejednake brzine vrtnje oba motora.

VL
DE
deda1234
14:42 23.10.2017.

Sta ce njemu kapetani iz splta govorit kako se vozi jahta! Kaj si oni zamisljaju! Salu na stranu... sramota da netko takav moze proc nekaznjeno.... Niti vozacku mu nisu uzeli za sve prekrsaje.. Jos bih vise volio znat tko to tolerira... Ime i prezime!

VL
CR
crocro
14:31 23.10.2017.

Gospođa "sinkopa" nije niti svjesna koliko je uzrujala Hrvatsku javnost ovim presedanom u povijesti kugle zemaljske u Hrvatskoj. U Americi bi osuđenik za sva djela koja je počinio kao ovaj nedodirljivi H, dobio između 100-150 godina zatvora trenutačno, toliko brzo da nebi stigao izvaditi maramicu iz džepa da obriše suze sa svojih "nevinih" okica.

VL
AN
ante94
14:23 23.10.2017.

Korumpirani izdanci vlasti ne moraju poštivati zakone, shodno tome niti jahta ne mora biti registrirana. Ništa novo.

VL
DU
Deleted user
14:17 23.10.2017.

Kao da je to uopće važno odnosno to jest razlog zašto policija zaustavlja sirotinju i njihove krntije na cesti i isključi ih iz prometa, ali moćnike - e pa "ugodan put" je jedino što će im reći... Zaboravlja se da je taj lik uspio sve što je naumio, uključivo uglaviti golemi stambeno trg. kompleks u samo srce starog Zagreba. Humoristički, imamo sreću što se nije odlučio rušiti katedralu i tamo nešto izgraditi - i to bi mu pošlo za rukom... Know how? E taj zna kako! Svi su jednaki pred zakonom, ali zakon nije jednak prema svima...

VL
Avatar kenshi
kenshi
15:09 23.10.2017.

Maja $UP€ i njezin sud oslobodili su serijskog ubojicu za hrpu novaca. U Hrvatskoj možeš svakakve kriminalne radnje poduzeti u sprezi s kriminalnim pravosuđem i trulom politikom samo ako imaš dovoljno novaca da ih sve podplatiš i točka!

VL
MI
miso
14:30 23.10.2017.

Bilo bi dobro da se 330 tisuća Hrvata pozove na sinkopu koju su imali baš pri potpisu ugovora o kreditima kojima su postali roblje. ... Sudovi će ih, naravno, odmah oslobodit povrata tih kredita, blokade i deložacije. Time smo riješili najveći hrvatski problem. Horvatinčića i Šupicu predložitio za Nobelovu nagradu radi tako djelotvornih učinaka na ovo društvo!

VL
DU
Deleted user
14:45 23.10.2017.

Bez predmetno je više i bilo što pisati o ovoj lakrdiji od postupanja, procesa i presude. Niti se oglasio Ministar pravosuđa niti je državno odvjetništvo isuviše zaokupljeno predmetom, a da ne kažemo raznorazne komore i udruge kojih jedva da see čuje. Ovaj pomilovani gospodin kao da ima imunitet i kao da je štićena osoba. Nedodirljiv. Svi smo jednaki pred zakonom samo što je za neke pravda fleksibilna kategorija. Zakon je isti.

VL
CR
crocro
14:24 23.10.2017.

Da li će gospođa "sinkopa" ikome odgovarati za otvaranje pandorine kutije zvane "svuda i uvijek sinkopa". Ako se ne pobije njezina dijagnoza, onda ćemo u budućnosti sličnih događaja biti toliko jadni da jadniji nećemo moći biti. Neka samo još jednom i nekome dogodi dijagnoza sinkope, a nedaj Bože i više puta, to će izazvati gnjev građana i javnosti da će se sve prašiti.

VL
DU
Deleted user
15:13 23.10.2017.

Zar to ne govori dovoljno o takvim ljudima,ukrali bi i prevarili gdje god stignu,a isti se obogatio na pljački državnih novaca na obnovi stadiona u Maksimiru

VL
BS
@bserver
14:28 23.10.2017.

kad se očekuje da odvjetnici hrvatine čića tuže Republiku Italiju što je dozvolila svojim građanima da se drsko prepriječe ispred tehnički neispravnog jurećeg glisera s klepletanom koji se upravo bacio u sinkopu zbog straha od krvi? Zašto to tužilaštvo ne pokrene zbog zaštite domicilnog stanovništva?

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.