Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigli rezultati

Analiza DNK: Djevojčica iz Novog Zelanda nije nestala Maddy

madeleine mccann
Screenshot Youtube
13.02.2013.
u 09:32

Djevojčicu iz Novog Zelanda građani su zamijenili s nestalom Britankom, a vidjeli su je lani u ožujku te za Novu godinu

Novozelandska policija priopćila je da su dobili rezultate DNK-analize te da djevojčica koja nalikuje nestaloj Madeleine McCann nije ona. Djevojčicu su građani zamijenili s nestalom Britankom, a vidjeli su je lani u ožujku te za Novu godinu.

Novozelandska policija dostavila je podatke o analizi DNK britanskoj policiji koja istražuje nestanak djevojčice. Tko je djevojčica koja sliči malenoj Madeleine, ne zna se jer je obitelj tražila privatnost, piše Sky News.

Podsjetimo, Madeleine McCann nestala je 2007. godine iz ljetovališta u Portugalu gdje je bila s roditeljima. Njezini su roditelji sve podigli na noge kako bi je pronašli, no njoj ni danas nema traga.

>> Djevojčica koja sliči Madeleine McCann pristala na DNK-analizu

Komentara 1

IS
istina123
09:39 13.02.2013.

To svako vidi da nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije