Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na n. zelandu

Djevojčica koja sliči Madeleine McCann pristala na DNK-analizu

madeleine mccann
Screenshot Youtube
07.02.2013.
u 11:16

Djevojčica koja ima isti očni defekt kao i nestala Madeleine, zbog pritiska javnosti pristala je sudjelovati u DNK-analizi i time jednom zauvijek razriješiti dvojbu

Novozelandska djevojčica čiji identitet nije otkriven nevjerojatno nalikuje malenoj Britanki Madeleine McCann koja je 2007. godine nestala u Portugalu . Sky News piše da je djevojčica koja ima isti očni defekt kao i nestala Madeleine zbog pritiska javnosti pristala sudjelovati u DNK-analizi i time jednom zauvijek razriješiti dvojbu.

Naime, djevojčicu je tijekom proslave Nove godine s roditeljima uočio jedan sumnjičavi trgovac koji je alarmirao policiju. Ona ju je pronašla nakon pet dana, a kada se slučaj pojavio u medijima, pritisak javnosti prema njenoj obitelji nije bio podnošljiv.

Stoga je DNK-analiza jedini uvjerljiv način dokazivanja njezina identiteta. Potvrdio je to detektiv i viši narednik Kallum Croudis iz dunedinske policije koji je izjavio da će se, nakon slanja uzorka u Scotland Yard, još neko vrijeme morati pričekati rezultati analize.

Malena Madeleine nestala je dok su njezini roditelji Gerry i Kate McCann bili na večeri. Policija je u jednom trenutku čak istraživala i njene roditelje koji od nestanka tvrde da je djevojčica oteta. Madeleine bi danas imala devet godina. Iako policija svake godine primi nekoliko dojava o nestaloj djevojčici i to iz svih dijelova svijeta, dosad su sve bile lažne.

>>Na Ibizi uslikao djevojčicu koja nevjerojatno sliči nestaloj Maddy

Komentara 2

RE
rebbit
11:37 07.02.2013.

A kad DNK dokaže da to nije M.C. onda tužba za maltretiranje....svima...

Avatar babas
babas
14:49 07.02.2013.

Zašto ne pišete o djeci nestaloj u Hrvatskoj? Dosadni ste više sa prepisivanjem stranih vijesti i tračeva!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije