Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

Analiza Akademije pravnih znanost: Upitna je pravednost suđenja šestorici

Akademija tvrdi da treba zadržati i mogućnost revizije presude u slučaju da se do roka 29. studenog otkriju nove činjenice

Komentari 10

DU
Deleted user
22:34 14.10.2018.

To ste trebali ovaj tjedan Bramertzu reći u facu kad je tu lajao po Hrvatskoj i šutnuti ga nogom u guzicu.....nažalost pravda zadovoljena nije....a jedan nevin i veliki čovjek u prvom redu nije među nama.....peta kolona ima polucije na njegov postupak. Toliko o vama, i vašoj dugogodišnjoj šutnji.....sramite se.

VL
KR
Krotila
00:35 15.10.2018.

Trg generala Slobodana Praljka Mostar

VL
BA
bakulušić
22:21 14.10.2018.

Sve je rađeno ciljano i sa pozicije sile. Bilo je to neko "novo pravo" i neka "nova pravda". Nema veze s razumom ali prolazi. Kažu da u Izraelu postoji zakon temeljem kojeg Židovi mogu Palestinca držati u zatvoru do dvadeset godina i pustiti ga bez ikakvog obrazloženja. Možemo zamisliti kako bi tek izgledalo da ga sude Vjerojatno bi izgledalo kao ovo u Haagu.

VL
Avatar burgos1948
burgos1948
05:07 15.10.2018.

A jel' bio koji sudac crnac ? Onda je sve jasno !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.