Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VKS ODBIO ŽALBU
Povratak na članak

Amir Mafalani: Smanjite mi kaznu jer sam u zatvoru naučio da su kaznena djela pogubna

Mafalani je bio dio kriminalne skupine koja je 2008. sudjelovala u ubojstvu Ive Pukanića i Nike Franjića i u tom postupku osuđen je na 16 godina zatvora. Osim te, imao je još šest presuda zbog imovinskih delikata, a kazne koje su mu bile izrečene iznosile su od osam mjeseci do godinu dana zatvora.

Komentari 3

Avatar antikomunist1
antikomunist1
12:05 07.12.2023.

Ako je Mafalani shvatio da su ubojstva pogubna onda je u zatvoru napravio "ogroman intelektualni napredak"! Neka ostane u zatvoru do polijednjeg dana jer razvojni napredak u zatvoru se nazire.

VL
PE
Petarpan1108
14:17 07.12.2023.

Po zakonu uskoro moze i izaci...unutra je vec 16 godina, od 22 kolko je dobio...za godinu moze van! Lp

VL
CV
cvaljo
17:32 08.12.2023.

Siguran sam da se rehabilitirao i da će se u budućnosti zaposliti i pošteno zarađivati za život

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.