Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IRANCI PRIJETE
Povratak na članak

'Amerikanci u zaljevu komad su mesa među našim zubima'

General u iranskoj Revolucionarnoj gardi rekao je da američka prisutnost u Zaljevu više nije opasnost već prilika

Komentari 7

Avatar intimus500
intimus500
18:35 14.05.2019.

Ali se general mapusio iranskog hasisa .... ako dode do rata bude prvi pobjegao 😁😁

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:58 14.05.2019.

baš je fora od uobičajenog odlaska i ulaska nosača aviona u zaljev raditi komediju, prikazivati kao neku poruku iranu... zamisli, amerikanac svako malo brodom uđe u crno more, pa se zadrži dan dva duže od dopuštenog... rusa iritira, al ok, nitko nikome ništ neće napraviti. meni je daleko veća fora kako se u americi dignu obrve i pokrene lavina prijetnji rusima kad rus pošalje dva aviona da krstare uz američku obalu, na impozantnih 400 km udaljenosti od kopna... jednom čak na 100... 100 ruskih vojnika u venezueli je strašno za američku sigurnost. a iranci znaju što rade. budimo realni, u slučaju napada amerikanaca na iran, što mislite dal bi se iran suzdržavao od udara na američke ciljeve u zaljevu? ne bi. s prvim bombama na teheran ili neki centar, krenule bi i iranske rakete, na sve strane. svi bi osjetili taj sukob, ne samo iranci. i to znaju svi. dal ćeš poslati tanker po saudijsku naftu u slučaju napada na iran? ne. kome bi koristio novi rat kojeg ameri opet ne mogu dobiti? nikome. saudijci bi bankrotirali, kuvajćani isto, u bahrejnu bi izbio ustanak i većina bi preuzela vlast, ne bi bila talac manjine... ne navijati za nikoga, već smiriti strasti, i baviti se biznisom. problem amera je da ih baš u tome biznisu više ne prati sreća. pa idu na mišiće. pa dok izdrže.

VL
TO
Toni66
17:53 14.05.2019.

U jednome filmu nedavno da mi smo ti tipovi koji organiziramo i vodimo te male ratove , jer time izbjegavamo veliki nuklearni svjetski rat . Amerika je kao Bog i svi znaju da mogu da rade što god zažele iele i to bez brige skoro sa cijelim svijetom . Svaki je posebno veso i sretan da nije on baš na listi za odstrel i tako dobivaju prijatelje svuda ako su poslušni ili ako nisu zna se kako prolaze kao ovce kad vukovi navale ... Ovo sm rekao još prije mjesec dana ako šta može ako sada mora jadna napadnuta Saudijska da se brani -napadom ? U Americi neznanju godinama jer Putin izabrao Trampa ali ovdje cijeli zapad zna u sekundi da su Iranci eto napali jadnu Saudijsku i to vožnjom Saudiskih tankera u nazad !!!jer posle ubojstva Američkog Novinara i dokazano tko ubija u samom predstavništvu nema istjerivanja jednog jedinog diplomata ni kod kojeg demokrata kao one Ruske strašne krivce koji su brašnom mazali svoje ruse u Engleskoj čisti krivac Putin u sekundi i . Još je matori imao veliku veliku sreću da ga nisu tako liječili da bi završio kao Milošević te time bi "dokaz" bio pravi pa da se se treba Putina suditi za umorstvo !!!!

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
10:30 16.05.2019.

lupila slava i trenutna moč mnogima u glavu i igraju se ratnih igara i prijetnji na sve strane a narod bilo koji če opet i da do ičeg tog dođe opet krvavo platit dok če močnici svoje glave i obitelji zaštitit i mislit da tako mogu do vijeka ali ne dolaze dani kad če i oni u tim slučajevima isto glavama platit iako su osgurani do daske jer narodima je dosta sviju i zato mir razum jedino rješenje za sve inače zbogom ljudski rode nema te više

VL
VJ
vjaceslav
20:37 14.05.2019.

sigurno je da će kad-tad amerika i iran odmjeriti snage - na gospodarskom polju amerika već sada svojim sankcijama nanosi ogromnu štetu iranu i tu mu ne pomažu zalihe nafte ni što su rusija i kina na njegovoj strani jer ameri i njih tlače, a na ratnom polju pobjednika ne će biti.

VL
TB
taras.buljba
09:25 15.05.2019.

Sličnu retoriku je imao i irački ministar pa više ga nema nigdje trice i kućne Amerika gazde nema i niko joj ništa nemože.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.