Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA IMALA PUNE RUKE POSLA

Amerikanci se potukli u Splitu, grupa mladića napadnuta u Sinju, slomio mu kralježak tijekom svađe na brodu...

šaka
Pixabay/Ilustracija
16.08.2022.
u 12:37

U nekim slučajevima, priopćila je policija, počinitelji su poznati, dok se u drugima za njima traga

Tri osobe teško su ozlijeđene u različitim događajima koji su tijekom produženog vikenda, a i ranije, dogodili u Splitu i na širem području Splita. U nekim slučajevima, priopćila je policija, počinitelji su poznati, dok se u drugima za njima traga.  

Među onima koji su potražili liječničku pomoć su i dvojica državljana SAD-a jer je 25-godišnjak teže, a godinu mlađi mladić  lakše ozlijeđen. Njih su se dvojica, kako je utvrđeno,  međusobno sukobili 13. kolovoza na Obali Lazareta. Zbog čega nije priopćeno, kao što nije priopćeno ni kako je 24-godišnjak teško ozlijedio 25-godišnjaka, zbog čega će dobiti kaznenu prijavu.

Istog dana oko pet sati u Sinju više nepoznatih osoba  fizički je napalo 22-godišnjaka, 21-godišnjaka i 20-godišnjaka pri čemu je 22-godišnjak teško ozlijeđen. Motiv napada i napadači, za kojima se traga, nisu poznati.  Dan ranije pak policiji se javio 40-godišnjak, kazavši im pak  kako je napadnut još  7. kolovoza na gliseru u hvarskoj luci. Rekao je da zna tko je počinitelj, koji mu je uz to prijetio i smrću, a u sukobu je 40-godišnjaku ozlijeđen kralježak. Policija istražuje sve okolnosti događaja.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
12:53 16.08.2022.

Tko bi rekao? Amerikanci se ponašaju u stranim zemljama kao svoj na svome (divlji Zapad). A kad bi ih netko priveo ili osudio odmah bi pokazali Američku putovnicu koja garantira nedodirljivost.

DU
Deleted user
13:55 16.08.2022.

Ameri se ponašaju kao gospodari u svakoj stranoj zemlji. Oni imaju pravo širiti svoju kaubojsku kulturu i nitko im ne može nista. Morate ih slušati i govoriti im da su u pravu. Ok?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije