Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brat sve snimio

VIDEO Amerikanac uvrijedio policajca, ovakvu reakciju nije očekivao

Vrijeđao policajca
Foto: Screenshot/YouTube
1/2
04.01.2019.
u 17:02

I dok neki u komentarima smatraju da je prekoračio s korištenjem sile, drugi podržavaju policajca jer smatraju da ne treba trpjeti uvrede građana. Pogotovo ako su pijani kao što je moguće u ovom slučaju

Videosnimka snimljena u novogodišnjoj noći u Shreveportu, mjestu u američkoj saveznoj državi Louisiani, podijelila je tamošnju javnost. 

Građanina je zanimalo zašto četvero policajaca zaustavlja motociklista kod znaka 'STOP'. 

Nakon što mu je jedan od policajaca rekao da to nije njegov posao i da nastavi s hodanjem, muškarac je poručio policajcu da će 'stajati gdje god on želi i govorit što god želi jer je ovo je**na Amerika', piše Daily Mail

Policajac mu je poručio da ne ometa njihov rad, a kada je muškarac uvrijedio policajca riječima nazvavši ga "kujom", policajac ga je srušio na pod i uhitio. 

I dok neki u komentarima smatraju da je prekoračio s korištenjem sile, drugi podržavaju policajca jer smatraju da ne treba trpjeti uvrede građana. Pogotovo ako su pijani kao što je moguće u ovom slučaju. 

>> Pogledajte što mu se dogodilo nakon što je uvrijedio policajca

Ključne riječi

Komentara 53

PR
prajdali100
17:49 04.01.2019.

Tako se to radi.

BR
brzzzy
18:56 04.01.2019.

Kada bi u Hrvatskoj tako radili bilo bi manje s..nja na ulicama...

NI
NikoCro
17:51 04.01.2019.

Ne smijes piti ili hodati pijan na javnom mjestu, a javno mjesto moze se smatrati sve cak i ako ste ispred svoje kuce, ne smijete vrijedjati policajce, jer za ove stvari ides u zatvor, to sve zna ovaj bijeli amerikanac i opet to radi, e pa eto mu sad jebena america

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije