Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki problemi za peking

Amerika ovo ne pamti skoro pola stoljeća: Preskaču Kinu, najveći su dobitnici u ratu i krizi!

01.06.2022.
u 14:55

Strogi lockdowni i rat u Ukrajini remete planove Xi Jinpinga koji ove godine želi osigurati treći predsjednički mandat

Ključne riječi

Komentara 27

IN
Indy500
15:49 01.06.2022.

Stopa rasta od 2.8% u okruženju gdje je inflacija minimalo 10% je "veliki uspjeh". Za kineske brojke nemogu komentirati jer su one uvijek bile frizirane ali kod njih inflacija je izgleda manja. Praviti nekake zaključke na osnovu ovih cifara je besmisleno

PR
prajdali100
15:29 01.06.2022.

Poštovanj Dino,Kina je ustavnim promjenama de facto ustoličila Xi- a doživotno ! Njega ne brinu nikakvi mandati jer nema protivnika.To društvo je klasično robovlasničko, kao mravi !Postoji matica,privilegirani mužjaci i radilice i velika masa radilica koje sinhronizirano djeluju ka postavljenom cilju ! Skoro savršeno.

TA
Tajg
15:43 01.06.2022.

Kauboji posvađali i nauružali Europu i sada kruže kao lešinari tražeći dalju dobit !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?