Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
japanske sumnje
Povratak na članak

Američki su 'videodokazi' uvijek dosad bili objava rata

Naš je instinkt vjerovati SAD-u jer su naši najbliži saveznici, kaže London

Komentari 57

JA
Jahutockakom
08:33 15.06.2019.

Ceka se promptno priopcenje hrvatske diplomacije u kojem se zestoko osuduje iranska agresija

VL
KI
kimi
08:24 15.06.2019.

Već viđen scenario ali činjenica je da u 99% sr*nja koja su se desila od 2WW Ameri imaju svoje prste. Neće se smiriti dok ne izazovu treći svetski rat.

VL
CH
chemica
09:48 15.06.2019.

Sve im vjerujem, osobito nakon "otkrića" nepostojećeg iračkog nuklearnog oružja. Baš da vidimo koji će EU tulavac ovaj put podržati agresiju. Englezići nakon Brexita ionako nemaju drugog izbora nego da vise jenkijima iz guze pa ih i ne treba previše osuđivati. Kolonijalna nacija koja je postala kolonijom.

VL
Avatar Zvjerko10
Zvjerko10
08:58 15.06.2019.

Evo jedno "bedasto" pitanje: Kada je to Amerika rekla i zastupala istinu?

VL
DT
dturina
08:50 15.06.2019.

Englezima je instinkt vjerovati Americi. Moj je instinkt vjerovati da Amerika laže, jer je do sada uvijek lagala.

VL
MM
Marko_M
11:09 15.06.2019.

USA smijesni video kao i uvjek...i onda u napad.. koja su oni bijeda drzava

VL
Avatar mali322
mali322
08:28 15.06.2019.

Početak kraja država sjedinjenih!

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
08:42 15.06.2019.

Amerikanci objavili kako je nrod pogoden Torpedom. Odkad Torpedo gada brodove iznad povrsine vode!! Obicna prdez. spavajte mirno nikakva rata nece biti...Slusam ovdje Ruske vojne analiticare u Moskvi. Kazu Ameri zato nemaju moci trebali bi imati milion vojnika. A ni tada nebi nista napravili ako bi krenuli sa invazijom na Iran! Jer kazu nije im to Irak i Libija.Zatim kazu sa Iranom imaju bolno iskustvo osamdeseti godina kad jer su dozivili fijasko njihovi vojnici u Iranu. Bas prije dvi veceri slusam naseg ADMIRALA LOŠO kaze Ameri se nemogu pomiriti stime sto je Rusija stvorila vise polarni svjet i jos zive u tom svjetu da oni vladaju. Lošo kaze Rusija im bjezi u nekim vidovima oruzja cak ido tri decenije. Kao sto je visoko soficirano oruzje..Tenkovi ARMATA itd. A Ameri sto imaju rakete Tomahavke mogu zaboravit rece Lošo toje vec zastarjelo i neprecizno. Rusi su daleko ispred svih u raketiranju. A vec prave protiv obranu od takvog oruzja. A ovima trena par decenija dabi napravili tako nesto.. Sad ce moji domaci Amerikanci pisat minuse haha a svi skupa nemaju sat vojske..Zato bi im savjetovao da pslusaju intervju ADMIRALA LOŠE.

VL
Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
08:27 15.06.2019.

Šačica zlotvora vlada svijetom jer tako narod želi, sve razumijem ali jedno ne zasto moji Hrvati nisu iznad toga nikako ne shvacam. Ne mogu se spustiti toliko nisko i shvatiti sto cinimo 100 godina ali i 1000

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:40 15.06.2019.

kako vas nije sram napisati da je jedini tko se protivi američkom planu za izrael i palestinu upravo i jedno iran?! otkako su ameri dali naslutiti kako oni vide budućnost odnosa dva semitska naroda, židova i palestinacam niti jedan palestinski političar se nije sreo sa američkim izaslanicima niti onim arapima koji načelu pozdravljaju ovakvo rješenje, to se odnosi na saudijce, dok jordan šuti, katar isto, kuvajt se mršti... otkako su amerikanci dali izraelcima pravo na okupirani dio sirijskog golana, amerika nema više nikakvog kredibiliteta u arapskom svijetu, niti se može ikad više pozivati na nekakve međunarodne ugovore, odnose, a ponajmanje spominjati nepromjenljivost granica, jer ih upravo ona ruši. avantura s napadom na jugu, tj. srbiju, je srušila međunarodni poredak, jer srbija nije prijetila nato-u, a on je ipak reagirao i napao, okupirao i oduzeo dio jedne suverene zemlje. točka. nema dalje. sad se otkida dio sirije. pa jel vi znate kud će to dovesti? kad će amerika pasti, a bude, sva ta njezina vršljanja po svijetu i uređivanje odnosa budu se u krvi rješavala i riješila na drugačiji načij. ovi dokazi protiv irana su dječja igrica. koja će možda završiti ratom, tj razaranjem irana izdaleka. ali iran ima nešto što nije imao ni jedan američki protivnik na bliskom istoku. ne, nije oružje, mada je i tu jak. srce ima. i ima saveznike u muslimanima. bez ustanka u saudijskoj arabiji, bahrejnu i ostalim zaljevskim monarhijama, napad na iran neće ostati. europa nek samo šuti.

VL
ME
Mesni
10:16 15.06.2019.

sjećamo de dokaza da je saddam proizvodio biološko oružje, i dokaza da je saddam organizirao napade 9/11 na WTC... to kaj im je saddam prije toga bio najbolji projaltelj kad je napao iran nema veze, kao što im je i bin laden bio najbolji frend dok je ratovao protiv komunista. sjećamo se kako je zbog tih dokaza amerika i njene europske pudlice napali irak. što je dovelo do 100.000 mrtvih i stvaranja ISISA s kojim se borimo i danas... hvala na takvim "prijateljima"...... amerika brani samo svoje interese i interese izraela, jer im židovski lobi gnječi jaja i niko ne može postati predsjednik ako nema zeleno svijetlo od AIPACa. ako još udaš kćer za židova ipreobratiš se na judaizam, dićeš bolje!

VL
Avatar patkovic
patkovic
08:37 15.06.2019.

amerika mora pasti da kod njih zavlada normalan život a i u ostatku svijeta , guštere na vlasti osuditi i pozatvarati

VL
DU
Deleted user
08:27 15.06.2019.

Hassan, kako samo uspijevaš biti neutralan?

VL
DU
Deleted user
20:35 15.06.2019.

Marine la Pen je rekla da amerima ne terba vjerovat ni kad istinu izgovaraju. Iako oni i istina su udljenost nekoliko svjetlosnih godina. A najbolje ih je rasktinkao Paul Craig Roberts inace glavni Reaganov savjetnik co-izdavač i glavni kolumnist WallWall Street Journal, sa nekoliko vrhunskih knjiga a napose, sa knjigom "Rat amera protiv cijelog svjeta".Zar to sve ne govori a ima još mali milion dokaza, samo pitati Snowdena i J.Assangea i co . U svim krizama, ratovima, i zaristima istina je uvjek i najviše ispaštala. al' zato je jedina i neumoljiva!

VL
7A
7aljo
09:07 15.06.2019.

Licemjerju americkih krvoloka nema kraja..Trebalo bi Barbiku zamotat u Usa-uniformu , deportirat da vidi šta su njezine saveznicke zvijeri ucinile od zemlje s kojom smo mi nekada suradivali i kojoj smo na americki nagovor podlo zabili nož u leda.

VL
NI
NikoCro
10:13 15.06.2019.

Amerika se pokusava izvuci iz gliba u koji je usla, medjutim treba imati petlju napasti Iran koji sada ima Milojun vojnika

VL
7A
7aljo
09:04 15.06.2019.

USA=zlocinacka organizacija..Kolinda kaže da je Trump u pravu kad traži da se više novca troši na vojsku

VL
ME
Mesni
10:05 15.06.2019.

Amerikanci su danas najveci problem na svijetu i velika prijetnja opstanku covjecanstva. Njihova ideologija se još zasniva od kraja 18 stoljeca pa na dalje i nije se mijenjala preko 200 godina - a to je: pljackanje resursa svih zemalja po cijelom svijetu, izazivanje novih ratova radi stvaranja profita americke vojne i ostale industrije, sprijecavanje bilo koje države da ima svoju slobodu i nezavisan ekonomski i politicki razvoj............................ Njihova koncepcija jeste diktatura svima, a oni bi i da dalje budu bogati i žive dalje u svom americkom standardu na racun ostalog svijeta, a mi da dalje budemo njihovi robovi i sluge koje ce graditi njihovo carstvo..... ------------------- Amerika je najveca prijetnja svjetskom miru....

VL
MU
Muzakus
08:48 15.06.2019.

America first, simple as that!

VL
Avatar navijač
navijač
09:18 15.06.2019.

Ako su se napadi dogodili u "Iranskom dvorištu" , kriv je Iran. Kakvi dokazi još trebaju? Możda ovaj novinar ima konkretne dokaze da nisu krivi kad piše ovakve gluposti.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.