Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj Valpova

Američki stafordi napali i izgrizli 13-godišnjakinju i 60-godišnjaka

pas,napad,ozljede
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/9
20.12.2013.
u 15:31

Vlasnika i pse danas je obišla veterinarska inspekcija

Američki stafordi u četvrtak prije podne napali su 13-godišnjakinju iz Bistrinaca pokraj Valpova. Djevojčica nakon napada ima pet ugriza na potkoljenici i natkoljenici. Nedugo potom isti su psi istrčali iz dvorišta i s bicikla srušili još jednoga 60-godišnjaka koji ima površinske ugrize. Slučaj je prijavljen policiji.

Vlasnika i pse danas je obišla veterinarska inspekcija.

>> Ovčar od 50 kg napao djevojčicu: 'Strašno je bilo'

Ključne riječi

Komentara 19

SJ
serengeTI-jeti
17:29 20.12.2013.

u njemačkoj su prije nekih 10 god. uspavali sve agresivne pse zbog nekoliko smrtnih slučajeva djece , a u americi bilo koja životinja koja napadne Čovjeka automatski se uspavljuje. radujem se danu kada će biti referendum po tom pitanju....

MI
Milkica
16:09 20.12.2013.

Ne razumijem samo jedno - zašto roditelji ove djevojčice nisu odmah pozvali policiju. Ili zašto je nisu zvali liječnici u bolnici? Da je to netko napravio, tj. da je policija došla, vjerojatno ne bi nastradao ovaj muškarac. Možda je stvarno vrijeme da policija počne raditi svoj posao. Naime, da su se posvadile dvije babe nasred ceste, već bi dojurili i obje bi dobile prijavu zbog narušavanja reda i mira. Ovdje tri (!) psa napadnu dijete (!) i nikom ništa. Ajmo se malo zapitati.

VE
verica2
16:32 20.12.2013.

Koliko ljudi treba stradati, koliko ostati unakaženo za cijeli život da bi se nešto poduzelo? Građani su potpuno bespomoćni i nezaštićeni. U donošenju gradskih odluka o držanju pasa sudjeluju isključivo članovi društava za zaštitu životinja. Zbog toga je z Zagrebu,ebu, na primjer, dopušteno da starica ili dijete koje bi otpuhnuo malo jači vjetrić vodi na uzici rotvajlera od 80 kg ili dogu bez brnjice. Pogledati čl. 14. Odluke o uvjetima i načinu držana kućnih ljubimaca… Ovaj teror pasa i njihovih vlasnika postao je neizdrživ. Možda bi se nešto pokrenulo da strada dijete kojeg političara?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije