Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FAŽANA

Američki staford napao psa pa ugrizao ženu, vlasniku kazna

Pas reži
Foto: GettyImages
29.10.2018.
u 14:00

Zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, 44-godišnjem vlasniku psa naplaćena je novčana kazna.

Istarska policija u nedjelju je zabilježila dva slučaja držanja životinja bez nadzora, u kojima je jedna osoba lakše ozlijeđena, pa upozorava građane da se brinu o svojim životinjama te da ih drže pod nadzorom.

 Prvi slučaj zabilježen je oko 16 sati u Petroviji, u blizini kraj Umaga, kad je 67-godišnjak šetao bez povodca engleskog setera i dva zlatna retrivera. Do njih su dotrčala dva američka staforda, koja je bez nadzora držao 30-godišnjak. Stafordi su napali druge pse i ozlijedili jednog zlatnog retrivera, o čemu je obaviještena mjerodavna inspekcija, a policija i dalje utvrđuje okolnosti tog događaja.

 Drugi slučaj zabilježen je u nedjelju oko 20,30 sati u Fažani, kad se američki staford, kojeg je 44-godišnjak šetao na povodcu, u jednom trenutku istrgnuo i dotrčao do psa mješanca, kojeg je na povodcu držala 26-godišnjakinja. U pokušaju da razdvoje pse, američki staford ugrizao je ženu i lakše ju ozlijedio. Zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, 44-godišnjem vlasniku psa naplaćena je novčana kazna.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
14:17 29.10.2018.

Kakva propaganda.

NI
nirovad
15:53 29.10.2018.

ma to vam je u Ogulinu normalno samo bez kazni

NI
nirovad
15:51 29.10.2018.

ma to vam je u Ogulinu normalno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije