Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIV PRISTUP
Povratak na članak

Američki profesor tvrdi: Razotkrio sam misterij čudovišta iz Loch Nessa

Istraživanje profesora Bauera koje je objavljeno u znanstvenom časopisu pripada posljednjem u nizu radova koji upućuju na to da zanimanje za čudovište iz Loch Nessa ne prestaje

Komentari 2

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
16:27 19.01.2021.

Ne mogu se složiti s dotičnim profesorom, jer sam osobno vidio Nessie koja mi je tom prilikom rekla neka poručim Zlatku Canjugi "Hvala što je vratio ime Dinamo, neka Hajduk pati"

VL
TO
TORQUEMADA
13:26 19.01.2021.

Teško da bi ta kornjača ostala do danas neotkrivena, toliko se puta ronilo i istraživalo to jezero u potrazi za tim stvorom. Ako je prisutna od zadnjeg ledenog doba, sigurno bi je viđali češće i netko bi joj dosad već otkrio stanište. Moralo bi postojati i više jedinki a i sigurno bi došlo do degeneracije vrste uslijed kumulativne kromosomske razmjene među srodnicima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.