Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALI KRIVE I RUSE
Povratak na članak

SAD: Čini se da su avion separatisti doista srušili pogreškom

Rusija je odgovorna za stvaranje okolnosti koje su dovele do pada zrakoplova, navode američki obavještajci

Komentari 145

Avatar mantra
mantra
08:53 23.07.2014.

Američki obavještajni dužnosnici....to su oni koji su tvrdili da Sadam pravi atomsku bombu...ha ha ha ha!!!!

VL
ST
stomugromova
08:51 23.07.2014.

Američki su obavještajci vjerodostojni kao i svaki profesionalni lažov.Pogotovo nakon xxx false flag operacija diljem svijeta.Trebalo im je skoro tjedan dana da objave vijest,ali nigdje snimki niti dokaza.Laž je tu da opravda cilj i ništa vise.

VL
ST
stomugromova
08:59 23.07.2014.

Situacija slična onoj u Siriji.Kievskoj hunti ide lose,kao i islamskim teroristima u Siriji,sponzoriranim od Zapada.I onda izrežiraju napad kemijskim oružjem, tobože od Assada,kojem to nipošto ne ide u prilog jer sirijska regularna vojska na terenu jako dobro stoji u odnosuu na teroriste.Kasnije se pokazalo da je granata sa kemijskim punjenjem stigla iz područja pod kontrolom terorista. No lažljivi neoliberalni korporativni mediji pod cionistima,imaju unaprijed režiranu paljbu po Assadu.Tako i ovdje,Kievska hunta puši po svim pravcima.Imaju gubitke i puno dezertera.I onbda treba napreaviti nešto veliko,ne bi li se ostvarila prednost na terenu.Dobro zamišljeno,ali neće proći ! Američkim obavještajcima više niti kod kuće ne vjeruju.Prođite malo po američkim forumima pa ćete vidjeti što misle Amerikanci o vjerodostojnosti politike američkih vlasti.I oni su odrasli i vise ne toleriraju laži i podvale globalnog cionizma,koji želi osvojiti svijet i podrediti ga svojim interesima.

VL
NI
nikola
09:05 23.07.2014.

Konačno su i ovi naši komentatori skužili u kom grmu leži zec.

VL
Avatar Arsendiklic
Arsendiklic
09:03 23.07.2014.

Stvarno su trebale tajne službe za taj zaključak. Podatke su vjerojatno, mukotrpnim radom prikupili po raznim portalima :P

VL
Avatar angelkovich
angelkovich
09:13 23.07.2014.

avion nije pao...brus vilis ga je spasio...žrtvujući svoj život,iskusan vijetnamski veteran,skočio je iz aviona na raketu koju su ispalili beduini talibani u ukrajini,cijeli svijet se zahvaljuje amerikancima a predsjednici svih zemalja čestitaju obami...koji je samo rekao : ok

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
09:32 23.07.2014.

Da to je moguce prava istina.Kako nam je poznato da je Ukrajinska Vojska bila upotrijebila Zracni napad I potom je platil a cijenu tog zracnog napada pa je upotrijebila drugu taktiku kao I Rusi u Afganistanu sa velike visine a Amerikanci su pak poslati gerbil ima Oruzje dalekog dometa da Rusi nisu imail druge Opcine nego napustiti Afganistanu a u ovom slucaju sa Ukrajinom Ukrajinskih Avion je bio u Zracnom prostoru kojim je I Malaezijski Avion legion sa putnicima I tako pobrkao cilj sa Malaezijskim Civilnim Avionom . Ta cijelo Ukrajinska operacije je uzrok te ne srece za koju je Ukrajina kriva I treba odgovarati jer nije dala na znanje da na tom Zracnom prostoru ona namjeravali radit Zracni napadne na Proglasenu Republiku Ruske manjine koju Ukrajina nepriznajete I nece da rijesi njihov problem sa November izabran ok Vladom Ukrajine. Pitajmo se cemu tu prijetnje Zapada na Putina koji nema nikakve veze sa tom nesrecom obaranje Malaezijskog Zrakoplova ?. Sada Vidimo koliko je stalno Ukrajini da se izbjegne Zracna katastrofa a I koliko se vodi racuna da se neoprivljuje nekog dok se nepronadje pravi krivac I da se ne stavlja ju Ekonomska sankcije prije read I dokaza . Ova Vanjska politika Amerike I EU nije dokazala da njihova Vanjska politika je postenu I dobro namjeravali prema drugim drzavama nego je dominantna I zavidne napravi kad vide boljeg od sebe . Amerika I EU se grace into bore za Egzistenciju Ali I'm je kasno jer zaostaju u taktu Kine I Rusije koje ce I naskoro imat za sobom vise od pola svijeta sa svojom MMF koji ce financirati razdvojeni njihove gripe I nece I'm trebati MMF koji postoji Sada a njime manipuliraju oni koji su stvarati EU I stvarati dva svijet ska rata Pljuc. Ako nepratimo svjetski politiku slabs nam se krojili I ako se naivno pro damo slabo cemo proci jer sa Vragom nije dobro imat posla.

VL
DI
dokazano.istinito
08:54 23.07.2014.

nisu, ako jesu onda samo po tome sto su im cionisti izraael stao izmedju tenkovima , i blokadama ,okupacijom, a zapad im okrenuo ledja,jet demokracija ne vazi ni za gazu ni za vest jordanland, a Bogami morali biste svi priznati ako ste pravedni da ni za Egipat, tu gdje cionizam baca sljaku tu nema trave bez krvi, tu krv dugotrajno tece,naravno krv neduznih

VL
NE
Nepobjedivi
09:03 23.07.2014.

Gdje ste sada prozapadni navijači? Američki sateliti pročitati podatke s registarske tablice automobila, a sada nemaju dokaza i čak velikodušno dopuštaju grešku proruskih separatista! Znaju oni dobro tko je srušio avion, ali ne žele optuživati svoje miljenike.

VL
RA
raspad
09:13 23.07.2014.

Tko jos vjeruje Amerikancima. Izgleda samo VL

VL
Avatar babas
babas
10:49 23.07.2014.

Tko je imao motiv za rusenje civilnog aviona? Ocito Ameri,kako bi progurali svoje sankcije prema Rusiji. 300 zivota je za njih sitnis!

VL
TO
tomzag
09:26 23.07.2014.

Ovo je već urnebesno; sistematski čine ovce od nas. Zašto ne pokažu te dokaze. Rusko ministarstvo obrane je svoje dokaze iznijelo na presici ali ih zapadni mediji cenzuriraju. Ne smijem ni staviti link jer ću biti brisan ali svatko može naći na netu ako upiše: Special Briefing by the Ministry of Defence of the Russian Federation on the crash of the Malaysian Boeing 777 in the Ukrainian air space. Ameri imaju dokaze, po svemu sudeći, kao i one u slučaju Iraka i Sirije, da ne spominjem 9.11. i Afganistan.

VL
Avatar Futuregzaktni
Futuregzaktni
10:41 23.07.2014.

Za sve Vas koji jos niste progledali, preporucujem fantstican film "Predsjednicke lazi" (Wag the Dog) iz 1997. godine sa Robetom De Nirom i Dustinom Hoffmanom u glavnim ulogama, ako Vam i nakon gledanja tog filma, ne bude jasnija situacija koja se danas odvija na globalnoj politickoj sceni, onda Vam stvarno nema spasa.

VL
MN
mnemnosine
09:19 23.07.2014.

Znaci da je tocno da je u blizini letio i vojni Ukrajinski avion. Tko pametan bi gadjao putnicki avion. U svakom slucaju su odgovorni Ukrajinci, zracni prostor je pod njihovom kontrolom, oni su na vladi u drzavi i odgovornost je njihova za citav teritorij. Jucer su se potukli u parlamentu zato sto je Levcenko rekao da ce u ovom ratu ''Ukrajinci ubijati Ukrajince'', pa su ga ultranacionalisti nalupetali i Turcinov ga je isupirao vani. To je opasna fasisticka banda koja tjera narod u rat, narod koji nece sigurno pucati na svoju bracu. To su rekli i svjetski geopoliticki promatraci, da ne treba ocekivati da ce se citava Ukrajina zaratiti, upravo radi toga. Ovih bandita ekstremista sto tjeraju narod u rat je sacica kriminalaca, to ce se raspasti, i jos ce oni dobiti po nosu od naroda. Samo je pitanje vremena.

VL
DO
Dongfeng
11:01 23.07.2014.

1. Par kilometara uz taj avion letio je vojni avion 2. Civilni avion je neobjasnjeno skrenuo s uobicajene rute ravno u ratnu zonu i kroz nju preletao. 3. Ukrajina je prije toga preleta rasporedila 3 BUKa u blizinu zone preleta.a. 4. U to vrijeme je Ukrajinu preletao americki spijunski satelit. Rusija je zatrazila izjasnjenje o ovakvim stvarima ali nisam jos cuo odgovor. Amerikanci pak pricaju o tome da imaju svakakve dokaze a jos ih nismo culi, nego meksaju svoj stav. Iako sigurno imaju neke slike putem svog satelita, nisu nista predstavili.

VL
RA
raspad
09:18 23.07.2014.

Proamericki navijaci su svi kao p..ke pobjegli u rupu iz koje su i dosli

VL
Avatar grof Sava vladisavljević
grof Sava vladisavljević
09:20 23.07.2014.

Istaknuti američki obaveštajni zvaničnici saopštili su danas da nemaju dokaze o direktnom učešću ruske vlade u vezi sa obaranjem aviona "Malezija erlajnsa", navodeći da su letelicu najverovatnije greškom oborile proruske snage u Ukrajini.. . . . . . . Idemo dalje . . . A Rusi su i dalje krivi. Sledeće nedelje će priznati da je Ukrajinska vojska oborila avion ali je i dalje kriva Rusija

VL
Avatar morski covik 3
morski covik 3
10:29 23.07.2014.

Plin & nafta...A sto je tristotinjak ljudi?! Sve ce to pokriti snijegovi i sas....

VL
RA
Rangostar
13:21 23.07.2014.

Kenedi ubijen greskom,jos uvjek tragaju za pociniteljima a iz povjerljivih Americkih izvora doznajemo da su najvjerovatnije pocinitelji pro-rusi.

VL
CI
cicibela
11:09 23.07.2014.

Gle, čuda! Zapadna propagandna mašinerija polako gubi dah. Kako i ne bi kad se događa globalna smjena moći, koja se premješta iz Washingtona u Shangaj. Zemlje BRICS-a osnovale su svoju razvojnu banku kao alternativu Svjetskoj banci i MMF-u, i opet gle čuda, čak se Njemačka i Francuska priklanjaju novom centru moći jer ove zemlje ne štampaju novac iz zraka kao američki FED. Tako je svemoćni dolar izgubio status svjetske rezervne valute, a dosadašnji kontrolori svijeta svu svoju moć. Zato bjesne i divljaju po svijetu prizivajući veliki rat kako bi resetirali svoju moć. Malo morgen!

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.