Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOJNO ZAPOVJEDNIŠTVO
Povratak na članak

Američki ministar: 'Svemiru moramo pristupiti kao borbenoj zoni'

Svemir je trenutačno u nadležnosti američkih zračnih snaga.

Komentari 3

TE
Teuta
12:50 08.08.2018.

Amerikanci temeljem istih prava koje imaju i Hrvati, primjerice (samo s jednom razlikom: oni su tehnicki i tehnoloski osposobljeni za takve "akcije") proglasavaju svemir svpjom kontroliranom zonom a nasi politicari ? Poradi neznanja (ne bih ja rekla da je to "dodvoravanje" ili "bojazan" pred "packama iz EU") izbjegavaju proglasti iskljucivi gospodarski pojas e kako bi svojim gradjanima omogucili da zive od resursa svoga teritorija. Ne srame se izici pred vlastite gradjane tvrdeci da to "njima ionako ne treba". Anno Domini 2018.

VL
RA
ranko75
09:45 08.08.2018.

Ludilo ce se prosiriti i na svemir.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.