Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG POŽARA
Povratak na članak

Američki Kongres bio blokiran zbog sigurnosne prijetnje, dio Capitola evakuiran

Washingtonski vatrogasci potvrdili su da je došlo do požara u obližnjem kampu za beskućnike te da je on ugašen

Komentari 16

DU
Deleted user
17:40 18.01.2021.

Tko im prijeti? Stvaraju osjećaj nesigurnosti da mogu upravljati narodom kako hoće. Gdje im je sad demokracija i ljudska prava, sloboda kretanja.....itd

VL
DU
Deleted user
17:23 18.01.2021.

Da ne zaborave zavariti šahtove.

VL
DU
Deleted user
17:38 18.01.2021.

Gore šatori beskućnika, a vojska pod punom spremom po ulicama zatvara proglašavajući ugrozu? Tu je jedino rješenje jedan dobar i dug građanski rat sa par milijuna mrtvih.

VL
5S
505.scrtom
17:52 18.01.2021.

kuha se vruća juha

VL
Avatar dzambo
dzambo
19:08 18.01.2021.

Ovdje kod mene vec su poceli novine iz L.A.-a koji DOBRO VIDE sta je od L.A i drugih gradova u Californiji uradito gdje su ''ovi'' ljevi na vlasti...i predlazu slogan za novog Predsjednika ''MAKE AMERICA CALIFORNIA AGAIN''....A ja bih predlozio male ''izmjene'' koje daju realnu sliku sta su ''ljevi'' napravili dole u Caliju...a to bi bilo ''Make America LIKE California now''....a ono ''vaznije'' koje ce jos vise ukopati srednju klasu ovdje da su u Subotu krenuli novi karavani imigranata iz Latinske Amerike i oko 8,000-10,000 vec je probilo granicu u prelaze Guuatemalu i idu prema Mexiku....a kako i nece kad je ''novi'' predsjenik obecao u prvih 100 dana...11 miliona ilegalnih pretvoriti u legalne,pravila za ulazak u Ameriku oslabiti,prvih 100 dana nema deportacije i nema cekanja na Mexickoj granici za Asilum a to znaci kad ih pustis preko grane....odose oni i niko ih vise nepronadje, i sta ce to donijeti pa da ce iducih hiljade i hiljade imigranata nagrnuti na granicu i ako je to ''dobro'' ZA Ameriku i srednju klasu VIDI se fino po gradovima L.A I Calija kako to izgleda gdje imas previse radne snage a posla toliko nema i zavrsis u satoru vanka...

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
08:28 19.01.2021.

Kremenko pogledaj ovo tenisaice sto ja poznam..Marija Sarapova Kuznjecova.Olga Morazova .Pavlicinkova.Demantijeva, Dinara Safina,Jelena Vesnina, Vera Zvonareva Bickova Demantijeva..Glupo pisat o tome Rusi su osvojili vise medalja od Kine koja ima deset puta vise stanovnika.Il jedne Amerike ima vise dva put stanovnika. Ovo je strahota.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
18:04 18.01.2021.

Sta kazu domaci Amerikanci nigdje ih sve pobjeglo u misju rupu i djeke minuse.Jesam vam ha oisa domaci Amerikanci prije par godina.Tamo je desetine milione beskucnika nemaju zdrastveno nista strasno gladni i zedni.Zao mi tih ljudi.A da je sve ovoo ovdje u rusiji kako bi se radovali smijali plakali od srece.Vrati se bumerang. .Pukli ko tikva.

VL
Avatar _Darkwood_
_Darkwood_
18:11 18.01.2021.

Amerika, obečana zemlja-demoNkracija kojoj se naši šabani klanjaju. Zemlja sa preko 24 milijuna beskučnika, što pod mostovima, ulici-kartonskim kutijama ili prihvatilištima, pola stanovništva prima neku vrstu socijalne pomoći, ili u bonovima ili novcu, milijuni rade po 2 pa čak i tri posla samo da prežive i uz to sve, nije ni čudo a ih je 80% na nekom antidepresivu,anksiolitiku, što legalno, što ilegalno. Bande koje se svakodnevno ubijaju i drogu ni spomenuo nisam,takvi su neki dan dečka tek završio faks ubili nasred ulice bez razloga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.