Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dr. Michael Osterholm
Povratak na članak

Američki epidemiolog: Razradio sam tri scenarija oko pandemije, jedan je poguban

Autor ovog članka o tri moguća scenarija je dr. Michael Osterholm iz Minnesote, a koji je govoreći za CNN apelirao na čelnike SAD-a da se pripreme za sve potencijalne scenarije, a naročito za onaj drugi pogotovo ako smo svjesni da do tada neće biti cjepiva ni imuniteta krda, a mrtvi bi se mogli brojati u milijunima.

Komentari 5

XA
xaron
19:33 01.05.2020.

Samo 3 scenarija ? Ja ih imam 33.

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
04:16 02.05.2020.

Ugledni lijecnik Fauci je zadnjeg pacijenta vidio prije 35 godina. Poslije toga radi u drzavnoj administraciji NIH / NIAID i slicno

VL
DA
danpetko
10:21 02.05.2020.

Ima jedan interesantan ruski dokumentarac "Pandemija laži" snimljen prije pojave koronavirusa.

VL
BI
biserkablagus4
23:02 01.05.2020.

Hahahahaha Korona 19 ce nestane onda kad svi mi koji smo u penziji budemo dobili novi stan na Markovom Polju Mirosevcu i mirogoju nece biti mjesta otvori ce se novogroblje to jest novi stanovi a ostace samo bogatasi.,,,,,,,,, Pitanje jee ko ce tim bogatasima raditi pa zna se Sirijanci Kinezi i Pakistanci u svakom slucaju vratit ce se da crnci postanu bogatasi a bjelci robovi ,povjest se okrenula unazad a KORONA je izmisljena bolest koja se zove TBC stara boles a li novo pakovanje zivjeli.Zivi od danas kao da ti je svaki dan rodedan.

VL
AN
anticensura
19:10 01.05.2020.

Sada sam bila u shoppingu, sve krcato svijeta u gradu. Autobusi puni, idu ljudi tamo amo, gradjanima se zivo fucka, a to je ono sto me veseli, prezirem one sto klece u logoru, i predaju se prvome nacisti koji im napadne zemlju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.