Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA OPASNOST
Povratak na članak

Američki CDC izdao nove upute za preživljavanje zombi-apokalipse

Prije svega, treba imati pripremljenu torbu za hitne slučajeve

Komentari 10

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
22:51 07.03.2021.

poludim kad se makar samo i obrati bilo kakva pažnja na "proročanstva" ovog hohštaplera. Tako ću i ja napisati: "Kad ljubićasto sunce prospe vodene zrake, a ugljena šahta bude presvučena ljuskom od jajeta, doći će tele koje će zatrubiti kaoo stara cipela....", pa će za 100-150 godina besposličari razbijati glavu "što je prorok time mislio". Ne mogu vjerovati da itko posvećuje pažnju tom hohštapleru i šarlatanu, koji - da je mogao predvidjeti budućnost - predvidio bi da njegovoj vlastitoj ženi i dvoje djece prijeti opasnost od kuge, pa bi ih na vrijeme sklonio negdje na sigurno... ali, naravno, nije mogao predvidjeti, pa je ovo troje lijepo odapelo od kuge.

VL
DU
Deleted user
22:32 07.03.2021.

Ne znaš ko je luđi, CDC ili oni koji ovo vjeruju LOL.........

VL
HS
highlander.spatula@gmail.com
22:55 07.03.2021.

ja sam kupio maramice, vecina tih Zombie-a su srbi i maramicma ih ih se moze obmaniti.

VL
DU
Deleted user
23:03 07.03.2021.

Sličan naputak svojim građanima dala je i Kraljevina Švedska.Da budu kratkoročno spremni za društveni kolaps.Ne zbog zombi apokalipse već zbog puno ozbiljnijih razloga.Tiskali su čak i brošuru. Prosječan čovjek bez kisika može preživjet tri minute,na ekstremnoj temp.tri sata,bez vode tri dana,a bez hrane tri tjedana.Pa izvolite,smijite se i dalje.

VL
RO
romobil
05:36 08.03.2021.

A sve je krenulo od onog židovskog zombija još prije 2000....

VL
PR
prokurator
01:10 08.03.2021.

ma nije šala, pa qanon je krenuo, a oni su zombiji... njihov virus napada mozak preko jutuba...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.