Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ORGANIZACIJE IMAJU DRUGE PROCJENE
Povratak na članak

Američka vojska objavila koliko su civila ubili u zračnim napadima po Siriji i Iraku

Američki vojni dužnosnici izrazili su žaljenje zbog civilnih žrtava.

Komentari 6

KI
kimi
19:46 02.01.2017.

Irak, Libija itd...napalm po civilima u Vijetnamu, Hirošima, Nagasaki...pa nakupilo bi se tu civila minimum za jednu pristojnu državu ne računajuči žrtve izazvane indirektnim uplitanjem u rušenje raznih legitimnih vlada.

VL
Avatar lvan12
lvan12
20:32 02.01.2017.

Netko je zaboravio na poneku nulu...

VL
MX
Mister X
09:49 03.01.2017.

Operacija protiv Islamske države u Iraku i Siriji stajala je 10 milijardi dolara od 2014. godine. Što smo naravno četverostruko napalatili već u jeftino besplatnoj nafti naših prijatelja koji su na vlasti sada u Iraku i Libiji ! Ovo štoo se tiće Najmanje 188 civila poginulo je u američkim zračnim napadima na Islamsku državu u Iraku i Siriji od početka operacije 2014. Iako je vjerujem tome broju zaboravljeno da se prepišu još samo 3 nule na kraju !!!! Samo u Siriji 300.000 mrtvih. A vidjeli smo islamska država koristi pojedinca sa nožem a i njih su pobili .. Pa je šaljivo vjerovati u ove iskaze koje nitko ne može dokazati. Kod 17000 letova sa razornim raketama i bombama da nema stradalih civila ! Šta je sa prijateljima Francuzima talijanima englezima oni nula civila ubiše i 4 ili 5 država prijatelja koji su isto bombali godinama davno prije Putina ! Ovo je vickasti izvještaj ali što samo sa dronerima su imali 3-4000 pogodaka uvjek isti samo teroristi. Od 11.11. 2001 kada su imali Ameri na listi 36 terorista do sada su ih eliminirali ne kažu ništa o tome broju ? I koliko ih ima još cijele države tako da onda i nema civilista kad derne bomba ako se tko računa onda štima iskreni raćun zbrajanja mrtvih civila za zapadne vjernike !!!! Kako to da to tako dobro znaju ? ( uvjek je je par amer dolje među islamistima-teroristima i zadužen za tu birokraciju ! ) Inače kad odletiš sa 2000 km/ h nemaš pojma vidiš-ako samo prašinu vatru i dim ....

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:22 02.01.2017.

kad ce Rusi objaviti?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.