Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatsko-američko partnerstvo
Povratak na članak

Američka Vlada donirala milijun dolara za obnovu MUP-ovog skladišta

'Utjecaj ove donacije od milijun dolara bit će dalekosežan u smislu povećanja sigurnosti MUP-ovih objekata za skladištenje streljiva i oružja te sigurnosti zaposlenika'

Komentari 2

NE
Nepokolebljiv
04:05 15.12.2018.

Najprije bi trebali donirati kasicu - prasicu iz koje u sjedistu policije netko nepoznat nece drpiti pohranjeno zlato i gotovinu.

VL
DU
Deleted user
15:22 14.12.2018.

drzava pokloni 0.000005% novca od svog bdp-a za neko skladiste ,kojeg ce by-the-way i oni koristiti ,,, a mi radimo presice ,svjetla ,kamere,show kao da su nas spasili od invazije vanzemaljaca

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.