Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'RISKIRA TRGOVINSKI RAT'
Povratak na članak

Američka gospodarska komora protiv Trumpovih carina

Trump je uveo carine na milijarde dolara vrijedan uvoz čelika i aluminija iz Kine, Europske unije, Kanade i drugih zemalja, a razmišlja o proširenju carinskih pristojbi i na automobilski sektor.

Komentari 14

Avatar southman
southman
07:46 03.07.2018.

Džaba vam priča !? Trump jako dobro zna što radi !! I Amerikancima je svakim danom to sve jasnije !

VL
AA
aabbcc
11:19 03.07.2018.

Trump se bori protiv domoljuba koji unistavaju americkog radnika i vlastitu proizvodnju uvozom roba.

VL
LU
Lujo123
07:38 03.07.2018.

sve teže nalazite "neprijatelje gospodina Trumpa. Čini se kak ste odustali od ideje da ga posvađate sa ženom, ispucali ste sva imena koja ste znali iz njegove vlade i sad ste na Komori. Kak vam nije neugodno poslije tolikih soroševskih pokušaja destrukcije potpuno krivih i prozirnih nastavljati s istom propalom" pameti"?

VL
Avatar seeMe
seeMe
08:43 03.07.2018.

Cini se da babun želi malo lijeka kojeg njegovi vec neko vrijeme dijele po svijetu. ...........SAD treba bojkotirati, divestirati i sankcionirati (BSD). To ce ih spustiti na koljena i mobilizirati da se pokrenu i svrgnu klauna koji izravno radi protiv njihovih interesa........................ Na nama Europljanima je zadatak da pomognemo onom normalnog dijelu SAD-a da napokon uvede demokraciju i oslobodi narod od religijskih fanatika koji su zauzeli administraciju i koji indirektno i tajno šire svoje nazadne, ................opasne i štetne ideje preko Atlantika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.