Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVEDEN U POSTAJU

Alžirac ulovljen kako nezakonito prelazi granicu, pa napao policajca i dao se u bijeg

Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
19.11.2021.
u 21:02

Osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Policajci Sisačko-moslovačke Policijske uprave, proveli su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim državljaninom Alžira zbog sumnje u počinjeno kazneno djelo Prisila prema službenoj osobi u pokušaju.

- Osumnjičeni je u četvrtak, 18. studenog, u večernjim satima na području Topuskog zatečen bez osobnih dokumenata u nezakonitom prelasku državne granice iz Bosne i Hercegovine u Republiku Hrvatsku. Tijekom postupanja, osumnjičeni je upotrijebio silu tako što je rukom u predjelu glave udario policijskog službenika s ciljem sprječavanja policijskih službenika u obavljanju službene radnje i dao se u bijeg - navodi policija

Osumnjičeni je ubrzo uhvaćen te je uz uporabu sredstva prisile uhićen i doveden u prostorije nadležne policijske postaje. Ozlijeđenom policijskom službeniku liječnička pomoć je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu konstatirane lake tjelesne ozljede.

Osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Komentara 5

KI
kizz111
21:39 19.11.2021.

Dati ga u centar za mirovne studije kod onih baba

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
10:59 21.11.2021.

Graničnoj policiji treba dopustiti upotrebu vatrenog oružja u potrebi samo obrane, zašto čekati da te neki terorista klepne? Ugledajmo se na američku policiju

DU
Deleted user
22:32 19.11.2021.

Idem u Srbiju, gedžo me na granici pita za papire, a ja mu velim nemam ništa budalo idem u Bugarsku! On me ne pusti! Imam li pravo tužiti ga Europskom sudu za ljudska prava ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije