Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SLIJEDI

Alvarez nakon aktiviranja zakona 'Lex Agrokor': Do daljnjega ostajem

antonio alvarez
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/4
07.04.2017.
u 17:30

Novinari ga pitali ostaje li u Hrvatskoj

Pri današnjem dolasku na posao u Agrokorov toranj direktor restrukturiranja tog koncerna Antonio Alvarez III nije mogao komentirati najnoviji razvoj događaja, no novinarima je ipak dao kratku izjavu.

Rekao je da je proces u tijeku, a na pitanje ostaje li u Hrvatskoj, odgovorio je - ostajem danas.

Kasno poslijepodne doznajemo da Alvarez ostaje "do daljnjega". A sljedeći tjedan bi se trebalo znati više o razmjerima njegovih ovlasti nakon aktiviranja Zakona o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima. 

Zakon o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja za Republiku Hrvatsku, koji je Hrvatski sabor donio na sjednici 6. travnja 2017. godine, možete pročitati OVDJE.

>> Banke spremne financirati Agrokor pod uvjetima "lex Agrokora"

>> Alvarez uputio poruku zaposlenicima: Spasimo Agrokor zajedno!

Ključne riječi

Komentara 12

OB
ObrenM
11:01 07.04.2017.

Njegov otac je poznat po najskupljem stecaju za koji je poslije neuspjesne misije dobio milijardu i 400 tisuca dolara.Sincic uspjesno nastavlja ocevu misiju i odmah govori da ce tesko uspjeti.Ne govori se koliko ce njegov"rad"kostati Agrokor.Da su Rusi posteno mislili potrazili bi nekoga tko ce garantirati za novi zivot Agrokora.Cijeli svijet samo misli kako prevariti pa i bliznjega.

DU
Deleted user
11:42 07.04.2017.

Ovaj je dosao dijeliti otkaze sakom i kapom.

VK
vječni krojf
10:51 07.04.2017.

Iz HDZ su u predizbornoj kampanji govorili "imamo strucne ljude " a sada opet dovode sumnjive tipove da izvace ne samo Agrokor nego i drzavu iz blata.To je nekako isti scenarij kao i sa Oreskovicem.Hrvatskoj se ne pise dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije