Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljski sukob?

Alkoholizirani starac nezakonitim oružjem ustrijelio 33-godišnjaka

priveden (1)
Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell
1/3
11.10.2010.
u 22:41

Događaj se zbio u dvorištu obiteljske kuće u Drenovcima kod Ogulina.

Krvavoj večeri u ponedjeljak, u kojoj je s prostrijelnim ranama trbuha u Opću bolnicu Ogulin zaprimljen 33-godišnjak, kumovale su obiteljske nesuglasice i alkohol.

Napadač je u 19 sati priveden istražnom sucu Županijskog suda u Karlovcu Mladenu Kosijeru koji je odredio pritvor.

Istraga je utvrdila da je 71-godišnjak teško ranio u dvorištu obiteljske kuće 33-godišnjaka pištoljem kojeg je nezakonito posjedovao, i to s 2,75 promila alkohola u krvi. To se zbilo oko 21.20 sati u Drenovcima pokraj Ogulina. Prije toga su se verbalno sukobili.

Pretresom starčevog doma pronađeno je još oružja koje je zakonito i nezakonito posjedovao. “Zaradio” je kaznenu prijavu zbog pokušaja ubojstva. Zbog nezakonitog posjedovanja oružja proslijeđen je i optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Ogulinu.

Komentara 6

PR
proview
23:08 11.10.2010.

nikad nisam razumio to nasilništvo koje je u ljudima

MI
mica1111
10:21 12.10.2010.

...zanima me jedna stvar ...kojim pravom vi čovjeka koji ima 71 godinu nazivate starcem... ...zašto bi netko tko ima 71 ghodinu bio starac ili starica? ...recimo da se neka nezgoda dogodila Žuži Jelinek ili Luki Bebiću...da li bi isto takoko rekli ...dogodilo se to i to starici ili starcu... ...malo više poštovanja,..starac ne mora biti ničije obilježje...

MM
Mladen Miletić
10:25 12.10.2010.

Ogulin: Starac ustrijelio 33-godišnjaka, ispravni način da se slabiji zaštiti od mlađega i jačega napasnika i sileđije. Isparavni način da ostavriš pravo ako jači smatra svoju fiziku koristi za zakon nad nemočnijim...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije