Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA KOD BJELOVARA

Alkoholiziran prouzročio nesreću s pet ozlijeđenih osoba

prometna nesreća
ilustracija
18.10.2014.
u 22:08

Teške tjelesne ozljede zadobili su vozač motocikla H.H. i njegova 27-godišnja suputnica S.Ž.

Danas oko 13,10 sati u Klokočevcu nedaleko od Bjelovara pet je osoba ozlijeđeno u prometnoj nesreći. 20-godišnjak, koji još nije položio vozački ispit, vozeći se kroz to bjelovarsko naselja, zbog neprilagođene brzine ispred kbr. 38 je Volkswagenom Golfom s desne prešao na lijevu stranu kolnika. Tada je udario u motocikl kojim je upravljao 28-godišnji H.H., a potom i drugi motocikl, kojim je upravljao 25-godišnji T.K.K., koji su se kretali iz suprotnog smjera desnom stranom kolnika. Udarcem su oba motocikla odbačena izvan kolnika.

Teške tjelesne ozljede zadobili su vozač motocikla H.H. i njegova 27-godišnja suputnica S.Ž., dok su lake tjelesne ozljede zadobili vozač drugog motocikla T.K.K. i njegova 25-godišnja suputnica I.H.. Zadržani su na liječenju u Općoj bolnici Bjelovar. Vozač Golfa, koji je bio pod znatnim utjecajem alkohola, zadobio je lake tjelesne ozljede i protiv njega slijedi podnošenje kaznene prijave.

>> Mladić (19) ukrao automobil pa ga pijan slupao

>> Pod utjecajem alkohola prošao na crveno i na zebri ozlijedio troje maloljetnika

Komentara 10

MX
Mister X
08:19 19.10.2014.

Da je odrastao i posjeduju kuču sad bi ostao bez nje ovako zna se zakon je na njegovoj strani ! Zato jel je jeftin i balkanski . Ne predviđa da kada počne jednom bilo kad da radi da nadoknadi svuu štetu pa makr do mirovine to polako plačao državi sa kamatama - a oštečene več sada obeštetiti jednim određenim fondom koji je predviđen za ovakove slučajeve . Ili mi građani RH. nemamo zakonsku zaštitu pravo na to od majke domovine u našoj domovini . ???

BJ
Bjelovar112
19:31 19.10.2014.

Nema veze sto nije odrastao onaj tko mu je dao da uopce sjedne za volan bez polozene auto skole kriv je kao i on . Ne vozi on sad prvi put . To je kucni odgoj . Ozljedenima zelim brz oporavak mada ce imati posljedice cijeli zivot .

BJ
Bjelovar112
20:10 19.10.2014.

treba dodati da je nedavno isti vozac polupao BMW da mu je izrecena mjera zabrane polaganja kada je imao 17 godina zbog takve voznje I da golf kojim je sad napravio zlo nije bio registriran .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije