Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aljoša Babić:

Frljić ispaljuje projektile, a Riječane koristi kao živi štit

Aljoša Babić
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
19.11.2014.
u 21:42

Šef Zelene stranke traži da se na riječkom HNK izvjesi natpis "Apsolutna vlast kvari apsolutno..." kao svoj doprinos borbi protiv korupcije

Mislite li da će intendant Oliver Frljić udovoljiti vašoj molbi?

Trebao bi jer je korupcija naš najveći problem, a najizraženija je kroz djelovanje „lokalnih šerifa", o čemu svjedoče i istrage protiv gradonačelnika Zagreba i Zadra. Sedamdesetak godina iste političke nomenklature koja je od grada Rijeke napravila svoje leno  sigurno je dobro okruženje za razvoj koruptivnih djelatnosti.

Kako komentirate dosadašnje Frljićeve akcije?

Ako su upućene Rijeci, apsolutno su promašene, ljestvica tolerancije i demokratičnosti toga grada daleko je iznad Frljićevih performansa. Kukavičke su ako su upućene ostatku Hrvatske jer je onda trebao otići na „prvu liniju fronte" u neke druge gradove, umjesto što iz Rijeke ispaljuje dalekometne projektile koristeći Riječane kao živi štit.

Očekujete li od Frljića da bude kritičan i prema "apsolutnoj vlasti" SDP-a koju spominjete, nakon što pobliže upozna riječke prilike?

Ne očekujem jer ga je ta vlast i dovela da umjesto njih odašilje određene poruke koje valjda sami nemaju hrabrosti odaslati.

>> Frljić u akciji: Na pročelju HNK u Rijeci osvanuo portret Bojana Glavaševića

>> Martina Leopold: Najviše je gladne djece u obiteljima kojima je zbog ovrhe blokiran račun

Komentara 9

MO
mojazemlja
22:23 19.11.2014.

Njemu je najveća kazna što živi u zemlji koju ne voli!

SA
santos008
22:50 19.11.2014.

Kakav intendant,takvo i Kazaliste ,kakvo kazaliste, takvi i kulturnjaci,kakvi kulturnjaci,takvo i kazaliste

KL
klek88
00:29 20.11.2014.

Dobar dečko pobjegao od Danijele

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije