Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U noinoj arci već 11 godina

Alf zna samo za život u azilu, a još može pružiti puno ljubavi i sreće

Alf
Foto: Privatni album
1/5
23.02.2015.
u 17:42

Alf 11 godina živi u Noinoj arci. Još kao malo štene stigao je u azil, zajedno sa svoja dva brata.

Oni su ubrzo udomljeni, a i Alf je jednom u životu imao tu sreću. No, nije dugo trajala, njegovi ljudi morali su se seliti i Alf nije mogao s njima. Vratili su ga u azil, on je jedini dom za koji zna, u koji je unio puno ljubavi i sreće, jer Alf je takav.

Dugo godina dijelio je svoj boks s najboljom prijateljicom. A kad je ona odustala od života, i Alfu se srušio svijet, kažu volonteri koji ga poznaju u dušu. I dalje je volio ljude, ali više mu nisu bili dragi ni psi ni mačke, postao je vuk samotnjak. Pristojan i dobar Alf i dalje strpljivo čeka da dođe na red – za hranu, za šetnju, za ruku koja ga mazi, za poljubac i nježnost. Predobra i skromna dušica, zato volonteri ne odustaju u potrazi za domom u kojem će još dugo biti sretan.

Alf je cijepljen, čipiran i kastriran, treba mu dom u kojem će biti jedini pas, dom u kojem će u miru proživjeti svoju starost. Informacije i detalje o udomljavanju možete dobiti na 091/421-4696 i 091/221-4696.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije