Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alessandro Avenati:
Povratak na članak

Otac malog Cesarea: Nisam Ninu zlostavljao niti joj prijetio

Otac malog Cesarea, kojeg je majka Nina Kuluz prije pet godina odvela i s njim pobjegla u Bosnu pa u Split, kaže kako se nada da će mu sin biti vraćen u srpnju

Komentari 39

ZO
zoranos
22:35 28.06.2017.

Gledajte jel bitno što otac kaže? Ako je Severina rekla da dijete treba imati majku onda je to tako bez ali! Na kraju krajeva nije li dokaz da muškarci ne zaslužuju djecu to što u ovakvim slučajevima u Hrvatskoj samo 5% očeva dobije dijete? Oprostite napravite nešto kontra žininih prava i evo vam Sarnavke i još par profi udruga pa ćete čuti što i kako!

VL
OV
Ovozemaljski
22:47 28.06.2017.

Podrska ovom gospodinu i svim ocevima koji radi bolesnih "majki" i bolesnog sustava su uskraceni za vrijeme sa svojim djetetom ili djecom gdje sustav dodjeljuje dijete onome tko ga je rodio, umjesto onome koga voli i ljubi istinski i gdje je ljubav uzajamna! Ogroman je broj zena koje kad rode ne vole svoju djecu ili misle da vole, a kao takve nisu sposobne biti majke i zene i o tome treba otvoreno pricati jer to su pravi ljudski problemi, dosta politikanstva, kruha i igara i zatvaranja ociju pred problemima da se nebi zamjerili drugoj strani, nekim BaBa-ma i kojekakvim nezdravim i ideoloski obojanim udrugama. Bitna su djeca, koja trebaju biti odgajana u sto zdravijoj atmosferi, inace nas ceka nacija psiho bolesnika, nazalost!

VL
NR
nikscha.rebitsch
23:11 28.06.2017.

Meni nisu jasni ovi ljudi koji brane kriminalku. Ta žena je pobjegla i odvela dijete bez znanja ova (otela ga je), na crno prelazila granicu BiH i skrivala se, za njom je raspisana tjeralica zbog otmice a ovi kreteni je brane? Na Bilice s njom i to u najdublju rupu.

VL
DE
derin
22:50 28.06.2017.

A da ostavite svoje osobne svađe i nađete kompromis!?

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
23:03 28.06.2017.

Zanimljiva tema jer o pravoj pozadini priče znamo malo ili ništ. Prvi put je netko spomenul i prava očeva, hajd svi hladne glave postavimo pitanje prava i sudstva u cjelini. Ne mislim sam na naše neg i na cjelokupno sudstvo EU....di je tu pravo djeteta prije sveg pa potom i oca ???

VL
Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
22:24 28.06.2017.

Podrška gospodinu, i nadam se da će mali sretno živjeti sa ocem daleko od ove šizofreničarke kojoj je mjesto u zatvoru. Inače mogla je Plenkovićeva milicija napisati i par stotina prekršajnih prijava barem za onu primitivnu rulju koja je ometala provođenje dvije pravomoćne sudske presude, ili je milicija prezauzeta hapšenjem protu-hadezovskih komentatora sa facebooka....

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
23:29 28.06.2017.

A ta zena je Turkinja porijeklom, veli on na fejsu sada, ispricao se Hrvatima. Bice i on tek sada doznao da je Turkinja. :)

VL
Avatar Mona-Mo
Mona-Mo
00:09 29.06.2017.

Da je njima do djeteta dogovorili bi se, iako sumnjam da je zena sebi i djetetu priuštila ovu kalvariju iz hira. Da joj nije stalo ona bi dijete ostavila. Ne daj Boze nikome ovakvih situacija

VL
DU
Deleted user
06:56 29.06.2017.

gospoja majka da ima imalo pameti bi iz svega izvukla korist, nagodila se sa sudom da za dobrobit diteta dobije posao i stan u italiji, da ga ide pripremit za suzivot s ocem i na novu sredinu, dite bi joj znalo 2 jezika i islo u prestizne skole u torinu, a sta je dobila svojim postupcima, sudjenje za otmicu, oduzimanje diteta, i najvjerovatnije zabranu pristupa ditetu, a dite ako ostane u splitu, znamo sta ce se najvjerojatnije desit, najveci uspjeh bi mu bio da postane clan torcide i da uci najruznije psovke koje ce kad tad iz frustracije reci i materi.

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
22:33 28.06.2017.

Pustite familiju na miru!👪

VL
JM
ja-ma
22:36 30.06.2017.

I ja bih kao i svaka druga majka "otela" dijete da vidim da mi ga sud misli oduzeti.Sve ostale koje tvrde suprotno nisu majke.

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
23:02 28.06.2017.

ima video luđaka na youtube pa pogledajte

VL
Avatar Članska iskaznica
Članska iskaznica
07:06 29.06.2017.

Ljudi, ovaj čovjek je čisti psihopat, nemate pojma kako oni dobro mažu oči.

VL
RO
robertbruckner
08:33 29.06.2017.

Pa talijan cim otvori usta laze

VL
VI
Vito
06:46 29.06.2017.

Otac malog Cesarea: Nisam Ninu zlostavljao niti joj prijetio ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: To je istina, rekao je, a novine objavile. ___________ Može za svoje svjedoke pozvati Eskime, peruanske domorodce, tibetanske svečenike, indijske gurue, australske aboridžane, novozelandske maore ________ Svi oni mogu pred sudom potvrditi sve što su čuli i pročitali, a odnosi se na njega i njegovo poštenje

VL
VI
Vito
07:03 29.06.2017.

nikscha.rebitsch: ::::::: Očito podržavate silovatelje i ne poštujete žene ________ Jeste li vi bili trudni devet mjeseci??? _______ Ili ste ga samo "zabili" i ostavili "brigu na veselje" pa kad je "nešto izašlo" zanemarivali sve dok vam se ponovo ne digne _____ Pa onda - ajmo širi noge, moja si

VL
Avatar heyhay
heyhay
01:02 29.06.2017.

šta Hrvatska nema pametnijih problema nego se bavi glupostima i rastavljenim brakovima

VL
ME
metaleffatha
08:50 29.06.2017.

Vidio sam u višw navrata gospođu majku Ninu na tv. Iz nekog razloga osječam da laže. Ali to je samo moj subjektivni osječaj.

VL
VI
Vito
06:51 29.06.2017.

sjs: ________ Mogli biste se vi "prijaviti" kao njezina zamjena, umjesto nje "shopingirati" i biti dostupan kad se njemu digne _____ Tako biste svi bili zadovoljeni - vi koji volite "shopingirati", on koji nije zlostavljač, ona koja ga ne želi uz sebe iz "samo njoj poznatih razloga".

VL
RO
robertbruckner
23:34 28.06.2017.

Ovaj talijan je jos i dobro prosao, sjecate lis e tu UBICE Ane Mogus iz Zadra, koja je imala drugog sa strane sa kojim se peglala a svoga muzajednostavno zaklala, jer nije znala sta bi sa njim. Pomilovao ju je bre Stavan Mesic a na izlasku iz zatvora docekale su je HRT i sve hrvatske novine kao nacionalnog heroja Antu Gotovinu. Buduci da je to bilo prije 5 godina kada hrvatska nije bila u eu onda niti ne mora priznati taj talijanski mafijaski sud.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.