Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odvjetnik tvrdi:
Povratak na članak

'Aleksej Navaljni riskira 3,5 godine zatvora povratkom u Rusiju'

Navaljni je u srijedu najavio da će se u nedjelju 17. siječnja vratiti u Rusiju iz Njemačke gdje se oporavlja od pokušaja trovanja, ne obazirući se na mogućnost da završi u zatvoru.

Komentari 8

GA
galico
11:06 14.01.2021.

Špija koji ruši državni poredak u Rusiji.... I on poziva na smjenu vlasti ,no samo je tzv demokratskim medijima grozno kada se to dešava u Ameriki ali ne kada se dešava u drugim državama.

VL
MX
Mister X
15:07 14.01.2021.

'Aleksej Navaljni riskira 3,5 godine zatvora povratkom u Rusiju'. Ako su glupi onda če ga smo tako malo zatvoriti zbog veleitzdaje i širenja lažin koje su im donjele sankcije i štetu u miljardama .. Da je Amerikanac znamo čekalo bi ga 175 godina robije .... To se u demokraciji lako i bez problema dobije ..

VL
MX
Mister X
15:34 14.01.2021.

Kremlj, koji niječe da je umiješan u trovanje, objavio je da se Navaljni može slobodno vratiti u Rusiju kada god želi, kao i svaki drugi ruski državljanin. Kremlj nije sud kako znamo svuda je pravosuđe slobodno kao u Americi .. Kolko ono Američki šijuni dobivaju ako laju 175 godina . Ovaj je naeo miljrde štete-indirektno kroz snkcije . Zaslužuje barem x 3 tako veliku kaznu !!!

VL
Avatar Čepiga.
Čepiga.
19:03 14.01.2021.

Svaka čast, Navalni ima muda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.