Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Siniša Hajdaš Dončić:
Povratak na članak

'Aleksandra Kolarić definitivno ne bi bila dobra kandidatkinja'

'Nemam pojma tko je idealan kandidat i ovisi li to o struku i grudima, predsjednik ili predsjednica moraju biti prihvatljivi građanima', rekao je Hajdaš Dončić

Komentari 13

ST
stefj
11:57 15.09.2016.

Hm, Kolarić je "huda baba" no vjerojatno bi protresla SDP iz temelja. Problem je da je Milanović uredio SDP tako da su sve u vrhu njegovi poltroni, te da će teško netko tko nije iz Milanovićevog kruga uspjeti u kandidaturi... Slično je i Sanader postavio Jadranku, jedini problem je ispao u tome što se ona udružila s Mesićem i strpala ga u zatvor. To je valjda jedini puta kada nije vrijedilo ono njezino - kuda Ivo, tuda i ja...

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
12:32 15.09.2016.

U SDP-u je mnogo onih, kojima SDP služi samo kao demokratski plašt iza kojeg se kriju i onda svom snagom pljuju po svemu onome što ima hrvatske atribute.

VL
Avatar babas
babas
12:35 15.09.2016.

Pustite ženu nek se kandidira,pa ćemo vidjeti što će članstvo reći. Malo demokracije ne bi vam škodilo!

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
12:35 15.09.2016.

Po meni bi idealan predsjednik SDPa bio Maras. Uvjeren sam da bi svojim dubokoumnim sposobnostima vrlo brzo doveo do kraja postojanja te stranke. Stoga, Maras, kandidiraj se...

VL
DU
Deleted user
14:28 15.09.2016.

Kolarička bi bila najbolja. To se ne sviđa Milanovićevim poltronima koji bi završili svuda i svagdje. To je glavni razlog te iste ekipe navijanja za Ostojića.

VL
Avatar Andabel
Andabel
12:31 15.09.2016.

a bome ni ti

VL
CR
cronada
12:13 15.09.2016.

Gospodo Aleksandra borite se za vodece mjesto , vi i gdj. Petir imate resurse!!!!

VL
DO
Donald
16:46 15.09.2016.

Jasno je zašto neće Kolarićku, jer bi ona možda počela iz SDP-a stvarati jednu modernu, normalnu socijaldemokratsku stranku zapadnog stila, a to vladajući drugovi jednostavno ne žele. UDBINA hobotnica mora dalje funkcionirati, tako da SDP-om mogu i dalje vladati sinovi i unuci partizana i udbaša. To je jezgra problema. Crveni kadrovi i komšije su doduše ostavkom Milanovića sada malo smušeni, no princip funkcioniranja naravno ne žele mijenjati, jer bi im otišle privilegije, a u idućem Saboru sigurno više ne bi sjedili. Možda da pitaju Vučića, dali hoće honorarno preuzeti SDP, a i Beljak bi bio visokokvalificirani kandidat.

VL
DU
Deleted user
15:07 15.09.2016.

Kako mogu oni koji su doveli SDP do ovih niskih grana suditi o drugima, bolje da se pokriju po... Kolarička mnoge stvari dobro postavlja pa je strah od letenja prevelik kod ulizica Milanovićevih.

VL
BR
brodludjaka
19:35 15.09.2016.

Ovaj čovjek se pretvorio od tupog buzdovana u babu pričalicu besmislenih priča. Barem je radio na sebi, pa se vidi veliki napredak barem u konverzaciji.

VL
HO
Horisonte
19:38 15.09.2016.

Božo Petrov je javno rekao da Plenković ne može biti premijer.i sebe predložio. Ajde da vidimo je lažov ili pošten i dosljedan čovjek. Jel to ipak poštenje u politici, ili džon obraz ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.