Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Siniša Hajdaš Dončić:

'Aleksandra Kolarić definitivno ne bi bila dobra kandidatkinja'

siniša hajdaš dončić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
15.09.2016.
u 11:00

'Nemam pojma tko je idealan kandidat i ovisi li to o struku i grudima, predsjednik ili predsjednica moraju biti prihvatljivi građanima', rekao je Hajdaš Dončić

SDP-ov Siniša Hajdaš Dončić (SDP) rekao je da nema favorita za idućeg predsjednika ili predsjednicu stranke. Poručio je da nema panike u stranci i da im se ne žuri.

Za N1 je rekao da se neće kandidirati za predsjednika. – Trebaju zacijeliti rane od gubitka izbora, treba pustiti neko vrijeme da prođe. Vidjet ćemo kako će se razvijati situacija, tko će se kandidirati –dodao je. Rekao je da će SDP naći racionalno i najbolje rješenje za budućnost stranke. 

– Ne znam je li vrijeme da SDP vodi žena – rekao je Hajdaš Dončić odgovarajući na pitanje. – Nemam pojma tko je idealan kandidat i ovisi li to o struku i grudima, predsjednik ili predsjednica moraju biti prihvatljivi građanima.

Na upit o Aleksandri Kolarić, koja je zadnjih dana primila uvrede nakon što je spomenula da odlaskom Zorana Milanovića traži svoj povratak u stranku, Hajdaš Dončić kaže da ne podržava njezinu kandidaturu. – Njezino primanje u stranku nema nikakve veze s mojom županijom. Govorimo o Zaboku. O tome će odlučivati njezina matična organizacija. No, ona definitivno ne bi bila dobra kandidatkinja zbog ranijih ispada u javnosti – kaže Hajdaš Dončić.

> > Kolarić: Očekujem da ponište odluku o mojem izbacivanju, spremna sam vratiti se i voditi SDP

Komentara 13

ST
stefj
11:57 15.09.2016.

Hm, Kolarić je "huda baba" no vjerojatno bi protresla SDP iz temelja. Problem je da je Milanović uredio SDP tako da su sve u vrhu njegovi poltroni, te da će teško netko tko nije iz Milanovićevog kruga uspjeti u kandidaturi... Slično je i Sanader postavio Jadranku, jedini problem je ispao u tome što se ona udružila s Mesićem i strpala ga u zatvor. To je valjda jedini puta kada nije vrijedilo ono njezino - kuda Ivo, tuda i ja...

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
12:32 15.09.2016.

U SDP-u je mnogo onih, kojima SDP služi samo kao demokratski plašt iza kojeg se kriju i onda svom snagom pljuju po svemu onome što ima hrvatske atribute.

Avatar babas
babas
12:35 15.09.2016.

Pustite ženu nek se kandidira,pa ćemo vidjeti što će članstvo reći. Malo demokracije ne bi vam škodilo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije