Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aleksandar Vučić:
Povratak na članak

'To je neprihvatljivo. Volio bih da Hrvati ponekad obuju naše cipele'

Odnosi s BiH i Albanijom su dobri iako ne uvijek laki, a ni odnosi s Hrvatskom nisu loši, rekao je Vučić

Komentari 117

RZ
Rocky.Zg
00:25 27.09.2017.

Srbija je bila agresor na Hrvatsku. I točka. Pa nisu nas valjda napali marsovci ? Da kod njih nema fašizma? Pa sam predsjednik , i bivši i sadašnji, govori da je četnik i ponosi se time. Pa kako onda ss njima uopće razgovarati?

VL
PU
Pukovnik
00:24 27.09.2017.

Nama ne pašu Opanci. A kako bi Srbe nazvali nego agresorom? Golubicom mira? Srpsku poruku mira i ljubavi su dobili svi njihovi susjedi: Vukovar, Škabrnja, Sarajevo-markale, Srebrenica, Goražde, Račak-Kosovo itd. Ispričavam se svim narodima čija stratišta nisam nabrojio previše ih je. Nikom od njih srpske cipele nisu odgovarale a sigurno ih nitko ne želi obući. Još gore je da je tu rečenicu izgovorio četnički vojvoda.

VL
HR
hr76
00:18 27.09.2017.

Srbija je izvršila prljavu agresiju na Hrvatsku. Ovaj umjesto da zatraži oprost, on to poriče. Kako onda razgovarati dalje?

VL
Avatar mofo
mofo
01:07 27.09.2017.

Eto, gotovo je, još koja godina i mi ćemo se navoditi kao agresori na Srbiju, vidiš da već ne smijemo ni reći ko je koga ubijao, valjda smo se sami međusobno, il je bila neka gluma, predstava...

VL
VI
virkom
00:27 27.09.2017.

A šta se njega tiče nekakav unutarnjopolitički zakon koji se donosi u hrvatskom Saboru??? Koliko Srba u Hrvatskoj govori "srpskim jezikom" je čak i nemoguće ustanoviti pošto se na istoku Hrvatske hrvatski i srpski jezik isprepleću, a u unutrašnjosti Hrvatske to nije stvar diskriminacije već integracije. A ako Srbija ima problema sa očuvanjem ćirilice u Srbiji onda se to tiče samo Srbije njihov je problem. Da Vučić neće otvoreno priznati da mu je Kosovo ZAUVIJEK izgubljeno ima samo unutarnjopolitičke razloge. On zna da Kosovo ne može više nikada biti dio Srbije, ali bi ga Srbi pojeli kada bi to javno rekao. I na kraju: od velikosrpskog plana sa granicom Virovitica-Karlovac-Karlobag ostala je samo jedna malena Srbija, malo veća od beogradskog pašaluka, bez mora, ni na nebu ni na zemlji. Da pukneš od smijeha!!!

VL
VI
vitezvelebita
01:46 27.09.2017.

Taj Vučić me nasmijao...haha! Koji Hrvat bi obuo srpski opanjak?! Pa još rajtozne...i na koncu na glavu stavio šajkaču?! Izgleda bi kao retardirani i maloumni... Ipak to bi moga obuti i odjenuti M Pupovac i takav doći u Hrvatski Sabor.... Dobio bi aplauze Pusicke, naravno Pede ,Jovanovića, Opacicke , Bauka... i svi zaplesali Zikino kolo! Pitam vas kako bi reagirali ostali?!

VL
Avatar Django
Django
01:03 27.09.2017.

Pročitao sam ovo nekoliko puta i mogu samo jedno reći. Ovaj je prolupao skroz.

VL
Avatar AligatorXO
AligatorXO
00:44 27.09.2017.

Što mislim o Srbima i o tome što ovaj četnik govori najbolje će izreći njihov uvaženi književnik, nacionalist i ideolog Dobrica Ćosić : "Mi (Srbi) lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.” (Dobrica Ćosić, Deobe); Pametnom i više nego dovoljno.

VL
DH
dalibor.hren
05:15 27.09.2017.

Vučiću, slabo pamtiš i brzo zaboravljaš....Inače, što se cipela tiče, mi ne nosimo opanke!

VL
KI
kit1772
02:39 27.09.2017.

Sve je bila fatamorgana kaze Vucic. Oni nemaju fasiste jer su im svi fasisti postali antifasisti haha

VL
AF
afer
05:37 27.09.2017.

Vaše cipele? Ne nose se opanci odavno !

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
05:26 27.09.2017.

Hrvatska nije izvršila nikakvu agresiju na srpsku nacionalnu manjinu koja je kroz SKJ i SKH vladala Hrvatskom, nego su oni slušali svog vožda (Miloševića), zbog 'razloga' povijesne ćudi hrvata, postavili barikade na granice "Velike Srbije", napali nesrpsko stanovništvo (zatočili uu tamnice i mučili ih u kninskom zatvoru JNA i zatvoru na području stare bolnice, neke su ubili) unutar područja koje su omeđivale barikade, a onda krenuli s razaranjem svih hrvatskih gradova, od Dubrovnika,Splita,Šibenika,Zadra,Gospića,Karlovca i ostalih do Vukovara i Iloka. Nakon zauzimanja Vukovara hrvatske ranjenike su izvukli iz bolnice i ubili ih na Ovčari. Hrvatima su oduzete uniforme za rezerviste 4 godine prije rata tj. 1987, jer su već tada srbi (SANU) imali plan o tome što će napraviti na teritoriju Hrvatske.

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
04:55 27.09.2017.

Zar taj Vučić nije ratni huškač protiv Hrvatske i zar nije sudjelovao u opsadi Sarajeva? Nije se on odrekao ni Kosova, ni zločinačke tvorevine SAO Krajine. Zbog Miloševića smo doživili ratne tragedije, a ni Vučić nam nije želio ništa bolje. Uporni su u guranju teze kako oni (Srbija) nisu sudjelovali u agresiji na Hrvatsku. "Nisu, kao što ni rusi ne sudjeluju u agresiji na Ukrajinu". Jučer (26.9.17.) smo mi branitelji poniženi presudom zločincu Vasiljkoviću od samo 15 godina zatvora, isto tako kontaktima naše vlasti s Vučićem iznova bivamo ponižavani. Ako nemaju nekog tko nema veze s agresijom na Hrvatsku, onda nam ne trebaju nikakvi odnosi sa Srbijom, dok god je zadnji branitelj živ ili civil koji je doživio ratnu tragediju.

VL
SO
sohnahoakasaa
00:27 27.09.2017.

O kakvim cipelaaama govori? Ne postoji stoljeće u kojem će shvatiti da hodaju u cipelama. Uvijek će hodati u opancima i 'misliti' ko opamnčari. Sa zafrknutim vrhom - pridržaćem da nesednu u vlastiti 'ek.dre'

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
03:17 27.09.2017.

Srpska propaganda je jača od Izraelskog MOSAD-a.Sa njima samo ošro i sa činjenicama.

VL
PO
portugisac
07:01 27.09.2017.

"Da mi ponekad obujemo njihove cipele" pa da i mi budemo zločinci i agresori.

VL
LI
lika64
06:40 27.09.2017.

a Vičuću tvoj govor u Glini 1995. je bio prihvatljiv nama. Što nisi 91 ustao i rekao ne napadajte Hrvatsku... ma goni se...

VL
TR
tramontana
07:23 27.09.2017.

Vučić se ponaša onako kako mu je dozvolila Hrvatska u BiH politika. A trebalo je odmah isključiti svaki dijalog s vođama rata, a on je to bio i stvar bi bila rješena. On i sada perfidno razgrađuje hrvatsku. Sjetite se malog Tina, a inzistiranje da Srbi u Hrvazskoj govore srpski je dokaz da njemu nije bitna građanska, nego srpska komponenta.

VL
DU
Deleted user
09:03 27.09.2017.

Ovi naši portali su puni srbijanštine i jugoslavenštine. Druge zemlje kao da ne postoje. Šta nas briga šta misli agresor na Hrvatsku Vučić. Beograd se više ništa nepita

VL
Avatar Grunf
Grunf
09:12 27.09.2017.

jesi se ti četniče stavljao u naše cipele 91.???

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.