Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentirao izjave
Povratak na članak

Vučić: Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske

Tko želi ostati zaglavljen u prošlosti mi mu želimo sve najbolje, ali ne mora nas uvoditi u istu priču, niti u takvoj priči želimo ostati", rekao je Vučić

Komentari 63

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
20:48 02.02.2018.

Nisu Vučić, Dačić, Vulin,....., naš problem. Naša politika koja nema glavu niti rep je naš najveći problem i zato Vučić dolazi u Hrvatsku šepurući se kao paun, očitavši lekciju našim političarima, prije nego što je krenuo iz Beograda. A kod nas poznata Hrvatska šutnja. Šutnja, da li zbog centara moći ili njihove nekompetentnosti?!

VL
Avatar alien79
alien79
20:50 02.02.2018.

Vule suptilno tovari zatucane srbeke. Prvo im je zajedno sa Irinejem potopio Valjevsku Gračanicu, pa onda preimenovao osnovnu školu sv. Save u Novom Pazaru u nekakvog Kalifa bin Najhena, zatim napunio Sirbistan mujagama sa bliskog istoka a arapi preuzimaju Beograd i grade najvišu džamiju u Europi. :)

VL
DU
Deleted user
20:54 02.02.2018.

Vucic vodi aktivnu promilosevicevsku politiku,prikazujuci sebe kao "faktor mira i stabilnosti" u ovom djelu Europe.Stare su to price! U isto vrijeme nasi su zaglibili u medjusobnim svadjama i jeftinom politikantstvu. Strateski interesa Hrvatska drzava nema,a o saveznicima da ne govorim! Hrvatska vanjska politika nize poraz za porazom. Od svadje s Madjarima oko MOL-a,preko haske presude Herceg-Bosni,do najnovijih pogreski oko arbiraze s Slovenijom. Zasto nista ne pisete o odluci vojvodjanskog parlamenta da tamosnje Hrvate pretvori u Sokce i Bunjevce? Ljudi kao Miro Kovac i Andrej Plenkovic nisu sposobni voditi suvislu politiku. Najvecu cijenu platit ce Hrvati u BiH,koje ce srpsko-muslimanski dill potpuno istisnuti.A to znaci izloziti Hrvatsku drzavu pogibelji. Srbijanci imaju cilj izici na Unu,izgubljeno na Kosovu "nadomiriti" u Bosni! Muslimani zele na Jadran,svojatajuci sve juzno od Neuma. I jedni i drugi su u svoje igre uvukli Ankaru i Moskvu,dok nasi ocito nemaju pojma sto se radi! Vucko je otpisao Kosovo,to je jasno iz Briselskog sporazuma.Zapad je obecao Srbima pola BiH!

VL
OV
ovrhovršitelj
20:28 02.02.2018.

Ništa ne ide na silu pa ni stvaranje dobrosusedskih odnosa. Ako je Vučić mogao onako govoriti u Glini, mislim da Hrvatske vlasti s tim čovjekom nemaju o čemu razgovarati. Doći će vrijeme kad će stvari moći krenuti nekim boljim putem.... strpljenja....

VL
MM
mmaraci4
20:38 02.02.2018.

E zatooo se tvoja premijerka meša u poslove RH oko savudrijeske vale?Evo jučer bilo na tv

VL
Avatar Made in Germany
Made in Germany
09:47 03.02.2018.

Politiku serbije ce diktirat EU. S tim i Hrvatska

VL
DO
dobar
00:33 03.02.2018.

Nije nama problem Vucic vec su problem predsjednica koja ne razmislja glavom a i prdesjednik vlade nije daleko od nje, nama su problem nasi neuki politicari jer pokazuju iz dana u dan da im nije stalo do drzave hrvatske.

VL
SO
SoloHan
20:37 02.02.2018.

jel to ona zemlja kojoj je iščupano srce, što joj je premijera napravio Hrvat, a predsjednika Albanac

VL
RZ
Rocky.Zg
20:53 02.02.2018.

Zašto mi ovog četnika primamo u zemlju ?

VL
AD
adrad
23:31 02.02.2018.

Svi u okruženju osjećaju i znaju da sadašnje granice na Balkanu nisu konačne. Svi zauzimaju startne pozicije. Osim Hrvatske. Nemamo strateškog partnera ni na istoku ni na zapadu ni na jugi a bogami ni na sjeveru. Ako se brzo nee saberemo ne piše nam se dobro. Možda je malo utješno to da će isto proći i Slovenija koja se troši u svom "ratu" sa nama pa ne vidi što se događa.

VL
TU
Turpin17
01:54 03.02.2018.

'Mirotvorac' Vucic zeli zaboraviti sta se desavalo 90-tih i okrenuti se buducnosti. Taj isti Vucic zeli stalno napominjati ono sto se dogadjalo 40-tih t.j. pdeset godina ranije. Intersantna selektivna amnezija. On je stvarno jedan agresivni i arogantni lazov. Kako govoritiriti o prijateljstvu sa takvom individupom?!

VL
SK
Skviki
20:40 02.02.2018.

"Naša politika je politika pružanja ruke i politika budućnosti. Tko želi ostati zaglavljen u prošlosti mi mu želimo sve najbolje, ne mora nas uvoditi u istu priču, niti u takvoj priči želimo ostati", Kaže Vučić, a konstantno se on i njegovi motaju po prošlosti.

VL
BO
bokica
08:46 03.02.2018.

To je pozitivno da se srbijanski Vučić sastane sa hrvatijanskom predsjednicom Kolindom.

VL
KA
Kadjar
20:27 02.02.2018.

Kod vas u Srbiji da, ali nas to tamo ionako ne zanima!

VL
Avatar Snijeg
Snijeg
21:01 02.02.2018.

Evo sve je receno! "Vjerujem i vidim prema reakcijama da je ogromna većina i hrvatskog i srpskog naroda umorna od prijepora iz prošlosti i želi da se krene u bolju konstruktivniju budućnost" Predsjednica Republike Hrvatske

VL
Avatar mayloo
mayloo
08:55 03.02.2018.

Interesantno je da je prvi ispriku od Vučka zatražio mutavi Krstičević( koji zarađuje milijune na grbaci države ) ......a koji je 90 kao kapetan tadašnje JNA urlao kako ce pobiti sve Ustaše i kao treba naoružati pobunjene Srbe iz Krajine

VL
Avatar UHROAP
UHROAP
22:10 02.02.2018.

vucicu cetnice.. u ladicama dorha lezi optuznica protiv tebe i tvog oca turcina i retard bratije!

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
10:03 03.02.2018.

Moze on kakiti koliko hoce no bombardiranje Sarajeva se ne zaboravlja jer on izravno sudjelovao ubijanju civila na tržnici.

VL
Avatar mayloo
mayloo
09:03 03.02.2018.

Brkić o Vučiću: Itekako podržavam taj sastanak

VL
TI
Tixon
22:30 02.02.2018.

U dogovoru SAD i SR nemačke 1977 , Slovenija i istra su Nemačka interesna zona , a Dalmacija , Crna Gora , Kosovo i Makedonija američka . Srbija je nezavsna država , po tom planu i to se i vidii po aktivnostima ovih entitete i Srbije na međunarodnoj političkoj sceni.Srbija će u budućnosti dobijati samo benefite , pa i teritorijalne od ovih sila , pod uslovom da ne pokreće ujedinjenje Južnih Slovena i ne približava se suviše Rusiji i da ove entitete prepusti pomenutim silama.Nije baš časno , ali bilo je krajnje vreme da Srbija gleda , isključivo svoje interese i odrekne se pijemontske uloge kod Južnih Slovena.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.