Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neredi zbog presude

Albanci u Skopju policiju gađali kamenjem, oni njih šok-bombama

skopje
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/8
04.07.2014.
u 20:21

Optuženi su za terorizam te su im dosuđene životne kazne

Policija u Skopju u današnjim sukobima s oko 2000 prosvjednika koristila se suzavcem i šok-granatama kako bi obuzdala Albance koji su na ulice izašli zbog doživotnih zatvorskih kazni za šestoricu pripadnika albanske manjine, osuđenih za ubojstvo petorice Makedonaca 2012.

U sukobu je ozlijeđeno nekoliko prosvjednika, a nekoliko ih je i uhićeno.

Prosvjednici koji su na policiju bacali kamenje bijesni su zbog, kako tvrde, ''nepravednog osuđivanja'' šest Albanaca koji su optuženi za ubojstvo petero Makedonaca pokraj jezera u blizini Skopja 2012. godine.

Optuženi su za terorizam te su im dosuđene životne kazne.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>> Za brutalno ubojstvo supruge osuđen na 15 godina zatvora

Komentara 57

LV
leposava_vlaska
23:09 04.07.2014.

Hrvatska zna sta je biti pod presijom, vojnom i policijskom "pravoslavnih" koji u biti jedva mogu da pruzaju ljudska prava, a kamo li gradjanska ili osobna ljudska prava, makedonija je mala ex "jugoslavija" koja polovinu svojih gradjana ugnjetava, i pored toga sto je postignutim sporazumom ona priznala i prihvatila Albanska prava , ali ona krsi, samo jedan pogled na policiju ce vam pokazati da je to jednonacionalna policija sa jednonacionalnim obiljezima na ledjima,a puna je i montiranih procesa, sjecate li se kkada su srbi optuzivali albance na kosovu da su ubili nekoliko mladica srba u nekoj kafani prije 1998 ?!..tek sada su srbski politicari i politika srbije priznali da to nisu ucinili albanci nego srbi ,kriminalne grupe medju sobom

ST
steiner
20:40 04.07.2014.

Nove "šok bombe" ubijaju samo albance !!!

SE
selbivoje
22:21 04.07.2014.

obno sto rade makedonci sa albancima, je podla igra i podla nepravda, makedonci su potpisali sporazum , i ne drze se (ohridskog sporazuma) ,isto tako se sudi albancima politickim montiranim procesima, Hrvati znaju da Albanci su trn u oku srbima i makedoncima, ali da makedonija mora da prihvati kad tad volju Albanskog naroda koji cini 50 % cjele makedonije, i znaju tko su im saveznici od pravoslavnih provokatora, makedonci bi danas uzivali kada bi srbija sa rusjiom mogla da rasparca Hrvatsku, ali nece moci jer Albanci su saveznici Hrvatimka i NATU

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije