Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEFINIRAJU SE MJERE
Povratak na članak

Aladrović o povećanju plaća: Pred nama su pregovori, očekujemo da će svi shvatiti posljedice krize

Dodao je i da se mora bolje definirati i dio Zakona o radu kojim bi se regulirao dio koji se odnosi na ozljede na radu za vrijeme rada od kuće.

Komentari 5

DD
ddh
00:06 24.08.2020.

Gosp. ministre ako vi mislite ili vjerujete, da ce sindikati ucitelja i ostali Ribicevi puleni shvatiti o kakvom se stanju nalazi drzavni proracun radi korone, onda se grdno varate. Njih se to ne tice i oni ce pokusati kroz strajkovei dalje drzavu unistavati. Ali tu ste i vi krivi, jer pregovarate sa tom bandom ljencina umjesto da ih puknete s nogom u neku stvar.

VL
ST
stefj
00:17 24.08.2020.

Ovaj kao da je pao s Marsa... Javni službenici da shvate dubinu krize i da se nečega odreknu? To je neki vic? Pa Ribić i ekipa nisu prestali pljuvati po poslodavcima, a najradije bi iz kože iskočili što se iz proračuna pomoglo gospodarstvu... Ma nema, čeka nas eksplozija duga i novi porezi, baš kao za Milanovića. I opet sve radi državne i javne službe... A od reformi neće biti niti R, opet će biti izgovori da bi sada bilo suludo otpuštati ljude ili smanjivati prava. Koji smo mi uhljebistan, nema niti teoretske šanse da se maknemo s dna EU-a...

VL
KO
Kokoiduhovi
08:00 24.08.2020.

Trebaju shvatiti...Ma ne, političari bi trebali shvatiti da kada je zemlja na koljenima, nema luksuznih limuzina ni kupnjom ni na leasing, nema nabave aviona, nema najma stanova i plaćanja hotela onima izvan Zgb-a, nema dodataka, nema 430 općina sa 430 načelnika, 860 zamjenika, 430 limuzina, 430 tajnica, sa karticama na koje se plaća osobna potrošnja, nakit, pića, No, kod nas političari ulaze u politiku i nakon 10-ak godina uštede milijune, steknu po nekoliko stanova, vile na moru, nakita, cipela, torbica i satova više nego Imelda Marcos i td

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.