Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RELAKSACIJA MJERA?
Povratak na članak

Aladrović o kafićima i 'kavi za van': Za koji dan ćemo imati detaljno razrađene mjere

Trenutačne brojke hospitaliziranih, zaraženih i umrlih pokazuju da je tada donesena dobra, kvalitetna i pravilna odluka, rekao je Aladrović.

Komentari 4

VI
Vito
14:39 21.01.2021.

Relaksacija mjera bi bila kad bi plenković, beroš i aladrović bili za van iz Hrvatske. Poput kave za van.Hrvatsko gospodarstvo bi odmah bilo relaksirano od nebuloza koje smo skoro pa prisiljeni slušati i čitati od tog trojca i njihovih co...

VL
ST
stefj
14:59 21.01.2021.

I iz ovoga je vidljivo da vlada neće napraviti ništa dok se statistike ne počnu kvariti. Znači za početak birtijaši trebaju početi otpuštati ljude, a ako niti to ne pomogne, onda zatvarati firme... Neće vlada reagirati na riječ ili prijetnju, nisu to učitelji da mogu ucijeniti djecom. To što će koji alkić ostati bez jutarnje infuzije ili netko bez kave i novina, nije neki argument... Alkić će kupiti onu malu flašicu u dućanu, ili će nostiti butelju okolo u škarniclu, dok će ljudi kupiti kavu na kiosku ili na pumpi...

VL
OV
ovaj
14:35 21.01.2021.

otvrajte sve dosta je bilo terora zbog jedne obicne prehlade

VL
SV
sveznam1
14:20 21.01.2021.

niste vi donijeli mjere vi ste ih izbjegavali na sve moguce nacine i vjerujem da cete biti tuzeni zbog toga mjere ostavite na miru..kad cete imati dva zarazena onda pricaj..i zadnje sto ce biti otvoreno su kafici!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.