Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je Al-Sisi?
Povratak na članak

Predani musliman spreman na borbu protiv radikala do posljednjeg daha

General moli pet puta dnevno i nije dozvolio prethodniku da radikalizira Egipat

Komentari 23

JE
jelenka
20:07 08.08.2015.

Ljuta sam,jer u vecernji ima sabotera, kako drugacije protumaciti ono sto cijeli svijet zna, a to je da najveceg diktatora nazivate muslimanom koji blabla....dragi nasi Hrvati videla sam da komentari u VL su najvise oni koji muslimane grde psuju, iu, i tjeraju na zlocine,sire mrznju, ondje se pisalo i da hasan !!!! koji za VL pise o i on da se ubije, i drugi muslimani, i svi ti komentari su srbijanski komentari, dok ste komentatore koji pozivaju na strpljenje i na Molitve, na pravednost, i na to da ne vrijedi nista pokusartti sa diktatorom sisijem jer on ubija i egipcanske studente, zasto bi mario za 1 Hrvata !?... doista vi u VL i uopce na Hrvatskim medijama nemate ni 0,1 % Hrvatske krvi, barem sto se pisanje i komentara tice...srbi su bili i jesu ti koji su najvise imali objevljenih komentara, a ti komentari su bili psovanje i uvrijede muslimana ,u vrijeme kada Hrvat robuje !!!!..a srbi su ti koji "beograd u vodi " grade muslimanskim novcem, cak i 70 % toga pripada muslimanima nakon placanja.

VL
DU
Deleted user
19:21 08.08.2015.

No krasno, otetom Hrvatu u Egiptu zivot visi o niti a vecernji objavljuje hvalospijeve egipatskom diktatoru. Bas krasno.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
18:38 08.08.2015.

Po svem napisanom general je američki igrač na kvadrat no koga briga. Bitno je more li bilo kaj napravit za spas našeg čovjeka, ostalo je nebitno !!!

VL
MP
mparac3
20:12 08.08.2015.

Al-Sisi je ljudski satrap i diktator koji je vojnim udarom svrgnuo s vlasti prvoga, demokratskim putem, i vecinskom slobodnom voljom gradjana, izabranog predsjednika. Pritom je ubio na tisuce njegovih sljedbenika, stotine ih zive zapalio po djamijama, dok je stotine drugih, skupa s svrgnutim predsjednikom, preko svojih podrepasa i placenih sudaca - osudio na smrt. To je zvjer i bitanga gora cak i od "Faraona", tj. Mubaraka (kojeg je, dakako, cim je dosao navlast, oslobodio iz zatvora, unatoc dokaznoj istini da je, skupa s nablizim ljudozderima, egipatskom narodu ukrao, ne stotine miliona, vec milijarde eura.... Ima cak za osnova i vjerovati da su nesretnog Hrvata oteli njegovi lovci na ljudske glave, tj. pripadnici specijalnih jedinica, pa sad igrokazom i zastavom ISILA zabijenom u pijesak - optuziti za to politicke protivnike. Uostalom - da je ISIL oteo Hrvata, Hrvat bi vec mrtav bio, jer vrijeme je isteklo, a ISIL-ovci od jezika ne prave lopate......

VL
MR
Mr. Right
03:16 09.08.2015.

Danasnji Egipatski predsijednik je primjer svim muslimanima kako se nosit islamskim teroristima , svaka mu cast i neka ge bog cuva .

VL
HR
hromcan
18:11 08.08.2015.

Bar jedan normalan visoko pozicionirani musliman.

VL
BK
B Kosa
21:28 08.08.2015.

Ovaj presjednik AL Tisi je od boga poslan da spasi Egipat od oni islamski fanatika koji su ubili dobrog presjadnika Anvara alasada

VL
MP
mparac3
18:44 09.08.2015.

Ovakovog pauna (ko ovog na slici), punog sebe i govana, nismo vidjeli jos od vremena Tita, Tudjmana......

VL
CA
Cafa
15:32 10.08.2015.

Kad sam vidio sliku, prvo sam pomislio da se radi o arhivskoj slici Franje Tuđmana, vezano uz ovaj mimohod. Pljunuti Tuđman. I ovaj isto zabranjuje ono što mu se ne sviđa, možda privatizira, a možda se sjetio i onoga s 200 obitelji...

VL
IS
isuskristkomunist
18:38 08.08.2015.

On je samo jos jedan diktator u dugoj diktatorskoj povijesti Egipta. To je on. A vi ste neznalice koji u Egiptu nikad bili nisu niti znate sto se tamo dogadja i zasto.

VL
Avatar fenixem
fenixem
20:21 08.08.2015.

Jelenka podpisujem,izvinjavam se jer sam umijesto plusa pritisnuo minus!!pardon!!!!

VL
IV
IvanVrhovljan
01:32 09.08.2015.

Citiram: "...SAD ...egipatsku vojsku godišnje financira s 1,3 milijarde dolara". I dodajem da NATO (čiji, nego li američki - najvećim dijelom) traži od država, članica NATO-a da izdvajaju za svoju (a valja i zajedničku) obranu oko 2 posto od svojihih proračuna. O čijem je tu interesu riječ kad se vrte tako veliki novci? Za gladne po svijetu? Možeš si misliti.

VL
Avatar fenixem
fenixem
20:19 08.08.2015.

Svaka ovakvima cast!!ali neka se on izbori za salopeka pa cu mu skidati kapu!!!!

VL
Avatar mason
mason
19:47 08.08.2015.

Amerika ti daje 1,3 milijarde (od mog poreza i ovakvih kao ja) a ti umjesto da udaras te bradonje klanjas 5 puta na dan.Sto ces sada uraditi da oslobode ovog Hrvata,klanjati da ga Bog oslobodi ili ces nesto konkretno poduzeti.

VL
DU
Deleted user
18:31 08.08.2015.

Muslimansko bratstvo postavljeno od Amerike trebalo je Egipat uključi u rat protiv Siriji. Samo su se zafrknuli kada ih je ovaj smaknuo valjda su mislili da će ih ameri zaštiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.