Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
škole za obuku
Povratak na članak

Al-Qa'ida otima djecu i ‘odgaja ih za mučeništvo‘ i terorizam

U Somaliji je otkrivena "teroristička škola" u kojoj su oteta djeca u dobi od sedam do 10 godina zavezana za krevete i svakodnevno im se "ispire mozak" ekstremističkom verzijom islama

Komentari 15

LI
liliZG
12:50 14.08.2012.

Strašno.......

VL
RE
@rea
13:09 14.08.2012.

Za ne vjerovat !

VL
PA
Perfidious Albion
14:15 14.08.2012.

Svi ce oni jednog dana zavrsiti kao sto su ratista Sirije za interese Saudijske Arabije i Amerike - citaj zapada.

VL
Avatar dovidovic
dovidovic
14:36 14.08.2012.

Jadna djeca; čitav islamski svijet treba milom ili silom natjerati da poštuje ljudska prava - prvo i prvo prava djece i žena, a zatim i manjina kao što su kršćani i Židovi. Ovakve se stvari ne bi smjele događati u 21. stoljeću.

VL
Avatar El Indio
El Indio
15:10 14.08.2012.

je riznica upisao svoju djecu u tu skolu?

VL
AA
aabbcc
15:08 14.08.2012.

. Ja mislim da ce Pentagon zahebat ovu djecu jer: "stvara vojnika koji ne spava, ne jede i regenerira se."

VL
M1
marko 1235
15:53 14.08.2012.

Većina zna tko i zašto financira , te naoružava pobunjenike ... što je drugo Al - Qa'ida nego malo bolje organizirana pobunjenička organizacija , kojoj zapovjeda čovjek iz pećine ..lol pa daj trgnite se malo ..

VL
Avatar nekakav
nekakav
15:50 14.08.2012.

pa takve vojnike amerikanci već imaju! nego, kako to ti, dovidovicu, misliš, islamski svijet treba natjerati.. pa oni imaj usvoje zakone, svoj način života. ako tebe smeta to, nemoj k njima odlaziti. u 21. stoljeću ne bi države tipa sad, uk, francuska, smjele i dalje osvajati druge zemlje i narode, porobljavati ih, ne bi smjele postavljati im sebi podložne vlade, i krasti njihova bogatstva. zar ti znaš za koji kršćansku zemlju, a da joj neka islamska zemlja gospodari, da joj postavlja vlast? ne znaš. a znaš za koju kršćansku zemlju koju muslimanska zemlja drži pod okupacijom? ne znaš. a znaš za koju muslimansku, a da je okupirana od strane kršćanske zemlje? znaš, irak, bahrein, kuvajt, s arabija, afganistan, djelomično pakistan... zašto nama smeta život muslimana u muslimanskim zemljama? kod nas se kolju krave, u indiji ne. kod nas su mačke i psi kućni ljubimci, u koreji, kini, se jedu. tko je u prvu, tk je bolje 'uljuđen'? tko propisuje što je civilizacijski, a što je ispod? zapad? odite u hirošimu i nagasaki, južni pacifik, i pogledajte dosege zapadne civilizacije. ne zaboravite da jedete ribe iz tih mora.

VL
AN
Antidominium
21:02 14.08.2012.

Sada kritikujemo Al-Qaidu kada nam uzvraćaju na naše prisustvo u njihovom svijetu. Kako mi dolazimo kod njih, tako oni dolaze kod nas- oružjem i eksplozivom. Sjetimo se vremena kada se terorizam spominjao samo od Crvenih brigada (Europa), IRE (Europa) ETEE (Europa). Ovu ozloglašenu organizaciju su stvvorili Amerikanci dok im je trebala protiv Rusa u Afganistanu i nikome od ovih kritičara i političara tada nije smetao način ratovanja. Sada kada smo je dobili kod nas i kada nam uzvraća, jao, to su opaki divljaci. Kako nisu bili prije. Za komentatora dovidovica - treba da se sjeti da silom neće riješiti ništa jer je njima vjera ispred svega i metak niti imovina njima ne znači ništa. Nemožeš običnog siromaka kupiti dolarima, osim arapskih čaršafara i visokih američkih priguznika.

VL
AN
Antidominium
21:27 14.08.2012.

Mi naglašavamo kako smo uljuđeni svijet sa ljudskim pravima- jest ako se to odnosi na nas, mada je i to netočno. Sada držimo predavanja drugima i hoćemo biti veći katolici od Pape. Ako zavirimo u naš svijet, pogledajmo što smo uradili Crncima, Indijancima, na najsvirepije načine. Indijci i Aboridžini i još mnogo drugih jadnika smo porobili ili uništili njihovu kulturu i način života. Nedavno smo imali najkrvavije ratove u kojima je bilo planirano uništenje čitavih naroda. Sve je to radio i radi ,,uljuđeni" zapadni svijet. I danas se primjenjuju najgroznije metode da se porobe drugi narodi. Oni nama takve grozote ne čine, kakve smo mi činili sami seb na zapadu.

VL
SE
Sejo
23:01 14.08.2012.

nekakav Dobar ti je komentar,nepristrasan,ali je interesantno da svaki nomalan komentar ovdje dobije bezbroj minusa,sto govori o toleranciji na Balkanu.Ni ja ne znam ni jednu hriscansku zemlju da je napadnuta od muslimanske a muslimani se krive za terorizam a najvece teroristicke organizacije su osniovane od CIA,kao Al Quaida ,ti racunam i Izraelsku vojsku,jer za mene je terorizam ubijanje nevinih ljudi zbog politike Antidominium,isto vazi i za tvoj komentar

VL
SE
Sejo
23:07 14.08.2012.

A koliko ja znam najjaci vojnici u starom svijetu Spartanci su obucavani na slican nacin,zivjeli su o hljebu i vodi.gurnuti do ekstremnih granica izdrzljivosti,cak su bili i bicevani svako jutro ali su zato bili najodaniji vojnici i njih 300 ubije 5000 Perzijanaca.Pa i specijalci americki i engleski imaju ekstremnu obuku,zadnju sedmicu koju zovu paklena ,trose po 10 hiljada kalorija dnevno da bi vidjeli da mogu izdrzati ekstremne uslove To je jedini nacin da se postane savrseni vojnik.Pa pitajte Mirka Filipovica koliko se mora da odrice da bi bio spreman za borbu.Tako to hoda

VL
Avatar Meggi
Meggi
23:13 14.08.2012.

Gadafi je rekao: ''Postoje znakovi da će Alah odnijeti pobjedu u Evropi, bez mačeva, bez oružja, bez osvajanja. Mi ne trebamo teroriste, ne trebamo bombaše samoubojice. Više od 50 milijuna muslimana u Evropi, pretvoriti će Evropu u muslimanski kontinent u samo nekoliko desetljeća.'' Tu je govorio o natalitetu, a još kad pridodamo ovakve fanatike...

VL
IB
istina_boli
07:59 15.08.2012.

Zovu ih Al-Qa'ida ,a u stvari je to samo ogranak mossada i cie-e i pod njihovim direktnim utjecajem i logistikom. Kad je Al-Qa'ida direktno ugrozila Izrael? Pa nece valjda sami na sebe?

VL
AN
Antidominium
13:26 15.08.2012.

Za minuse na komentar samo kažem: kako istina boli pa bježite od notorne stvarnosti. Ja gledam stvari kao da ne pripadam nikome, te ih vidim realno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.