Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI SABOR
Povratak na članak

Plenković Hajdašu-Dončiću: Jeste li vi normalni? Glasovac: Možda da proglasite stanku jer je premijer nervozan

Predstavnicima Vlade pitanje će postaviti 39 zastupnika.

Komentari 76

TA
Tajg
10:39 19.01.2022.

Slavni Hrvatski Sabor postao šupa u ulozi birokrata iz Brisela .Demokracija?

VL
DU
Deleted user
10:31 19.01.2022.

I Kušćević, Žalac, Rimac, Tolušić, Marić, Kujundžić...svi su oni imali tvoje povjerenje...

VL
ZO
zlajo_o
11:46 19.01.2022.

Plenki ga brani, svaka cast !!zivjela srpako-hrvatska koalicija . E moj narode

VL
JO
JosefKa
11:11 19.01.2022.

Divno je gledati sve vecu promjenu medijskog narativa nakon sto su premijeru povrijedjeni osjecaji neisticanjem samo njemu poznatih vaznoca u interviewu neki dan. Odmah je u naslovu ono sto je rekla Marija Selak a ne ono sto joj je odgovorio tzv. premijer. Doduse bit ce slabiji sponzorski ugovori za beograska urednistva ali svi moramo stianuti zube. Recesija je...

VL
Avatar apokalipsa
apokalipsa
12:23 19.01.2022.

😂😂 ona bi se odmorila u nečijoj glavi ….valjda od kuršlusa u njenoj . Pa ti političari i tako ništa ne rade .

VL
MA
Maui
12:33 19.01.2022.

Ekstremno tupa i ekstremno pokvarena benčićka priča o pameti...

VL
IB
iva.begovic
12:54 19.01.2022.

Ako nitko, onda saborski zastupnici, trebali biti svijesni trodiobe vlasti. Nevjerojatno je kako izvršnu vlast tj. Vladu prozivaju za sudske presude i za loše zakone. To, pretpostavljam rade iz populističkih razloga ali i zbog toga što nisu sposobni potaknuti zakonske promijene. A što jedino jest zadatak Sabora. Ne logično je i nije životno da zakonodavno tijelo u izostanku kvalitetnih i sadržanskih zakonodavnih aktivnosti, kritizira izvedbu izvršne vlasti. Loša, manipulatorska, površna, nesposobna i nedosljedna oporba najveći su uzrok izostanka napredka hrvatske države.. Saborski zastupnici prestanite se ponašati kao babe tračare i počniti raditi svoj posao.

VL
Avatar kenj@c
kenj@c
10:23 19.01.2022.

Da mi se ne umore jadni zastupnici. Ipak su samo dva mjeseca bili na " zasluženom" odmoru

VL
AD
adminka
11:21 19.01.2022.

Znači baš sam bila na jednom pregledu i neka starija gđa. silno se žurila da uleti ispred mene u ordinaciju da bi bila i prije na redu. Ok uđem i ja dam sestri naruđbu za pregled na kojoj piše vrijeme za koje sam naručena i odem čekati. Sin od te gđe. koja je jurišala, me pokuša odmah staviti u red, da mu ne bih oduzela prvenstvo njegovoj mami, što m niti nije bila namjera. Sjednem i čekam da me prozove. Sestra izađe i prozove prvo mene, pa tu gđu koja se grčevito borila da uđe prije mene na pregled. Ide žena iza sestre hodnikom, pogne glavu, mene kao niti ne vidi da hodam za njima, kao da ne postojim, ona odmah se stišće u pola koraka iza sestre da je prva na redu. Ja za njima, jer nas je sestra obje prozvala, ali je prozvala prvo mene pa onda gđu. koja se ugurava da bude prva. Dođemo pred ordinaciju, sestra ulazi, gđa gurajuća htjede za njom a sestra ju , a gle Bože moj zaustavi!! I pita ju kako se zove, a ona njoj veli ne, prvo je ova gđa iza vas naručena!!!???Buahahaha konačno red, a ne naš primitivzam sa sagnutom glavom, pogledom kojem režeš onog koji bi se mogao ubaciti prije tebe, mrziš ga, reči ćeš mu i svakakve gluposti, da ga otjeraš, jbte ti se jel bolestan ili ne glavno da si ti prvi na redu.???Bravo sestro, prozvala nas po redu kako smo bili naručeni, nije podlegla staroj protekcionistici koja bi preko reda koja bi na silu ali tako podmuklo da se niti ne vidi da je napravila nada mnom nasilje. Eto to su nasilnici koji nas tjeraju iz zemlje..između ostalog

VL
JO
JosefKa
11:13 19.01.2022.

nemampojma1 daj nauci kako se tvori infinitiv na Hrvatskom jeziku.

VL
IL
ilustrator
11:00 19.01.2022.

kao i uvijek, marija u samu srž, koncizno, aktualno.

VL
SK
skočimiš
10:50 19.01.2022.

majke ti mile, u svakoj recenici vam fali rijec, dvije.

VL
KA
Karocca
10:58 19.01.2022.

Ovi kradezeovci postaju tragikomicni.: ....Sanader, Kalmeta, Rimac, Vidosevic, Barisic, Cobankovic, Mrak, Roncevic, Buljubasic, Suker, Fiolic, Pasalic i skoro da im nema kraja------- Masovna devastacija, uništavanje i zatvaranje tvornica i drugih poduzeca zapocelo je nakon 1992. godine sa pretvorbom i privatizacijom. Konstantno su otpuštani viškovi, slani na skrb i u mirovinu, a proizvodnja se smanjivala, pa i potpuno obustavljala. Rezultat toga je daje da je broj umirovljenika od 1990. do 2011. godine udvostrucen. Gdje su danas Kutle, Gucici i slicni koji su sinonim za pljacku Hrvatske kroz pretvorbu i privatizaciju nakon 1992. godine i domogli se na stotine poduzeca, od kojih su mnoga uništena, (Kutle je bio jedan od osnivaca i financijera HDZ-a 1989. godine). Gdje je danas Kutle i na koji nacin izvlaci novce iz Hrvatske? Sustav pljacke Sanader je u svome mandatu još više usavršio.

VL
AG
antuntucic@gmail.com
20:22 19.01.2022.

Na djelu je napad na temelje hrvatske države po principu udari i sruši sve orkestriran od Milanovića i ekipe.Mediji su najvećim dijelom u njihovim rukama.Mora ih se razotkriti i uvesti red .To je peta kolona unutar RH.

VL
AN
anto9
15:49 19.01.2022.

mirela i sabina drze propovjed po hrvatskom saboru

VL
VO
volimnju
19:52 19.01.2022.

ovaj plenković je stvarno gori od sanadera. samo vrijeđa i ismijava

VL
ST
stefj
14:03 19.01.2022.

Eh jadan taj SDP, ko da gledan sada 2 Marasa u obliku Ahmetović i Glasovac. To su kakti njihove političke nade? Joj... Nije niti Benčić kao alternativa nešto, sve to nema nekog smisla, sve je to bezvezno nabacivanje... Jedini koristan podatak od sve ovoga skupa, je taj da je u zadnjih par godina najmanje 15.000 uhljeba više. To je dobar pokazatelj političkog smjera ove vlade, koja samo nastavlja politike onih od prije... No, naravno, niti SDP, niti Možemo neće napasti taj uhljebizam i uhljebistan koji je stvoren, njihov jedini interes je da dodatno uhljebe i svoje...

VL
SE
serafin002
16:02 19.01.2022.

Jedno je sigurno da dončić nije normalan kao ni itko iz tog komunjarskog društva.

VL
MU
MUNJA5
07:57 20.01.2022.

Slušam Anemičnog koje riječi upotrebljava u Saboru obraćajući se zastupnicima i mene je sram a i bijesan sam koliko se prostakluk proširio u politiku. Kako će djeca naučiti što je pristojno a što nije kada prvi čovjek države tretira druge ljude kao najniža bića. Vokabular mu je sramotan, ja nikada nisam za nekog čovjeka rekao takve riječi. Takvu bahatost i prostačinu još nije nitko u našoj politici pokazivao.

VL
T7
Toro. 71
14:48 19.01.2022.

Švicarska je kupila avione f35 za 6 milijardi chf i isto nije objavljeno sto su kupili (koje naoružanje) koji paket. Zašto mi moramo objaviti da druge države imaju uvid u sve. 5 ta kolona još uvjek radi protiv Hrvatske!!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.