Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u kini

Akrobatkinja pala tijekom nastupa i preminula: Partner ju nije uspio uhvatiti

Pixabay
17.04.2023.
u 22:44

Prema novinama, akrobatkinja i njezin suprug radili su zajedno mnogo godina i često su nastupali bez sigurnosnih pojaseva "radi dobrog izgleda". Snimka je užasnula ljude u Kini, a iako su korisnici društvenih mreža u zemlji priznali da akrobatika nosi visoku razinu rizika, izrazili su i svoju zabrinutost zbog slabih sigurnosnih mjera u industriji.

Kineska akrobatkinja preminula je nakon što je pala tijekom nastupa u subotu u gradu Suzhou. Njezin partner, koji joj je ujedno i suprug, nije ju uspio uhvatiti svojim nogama tijekom vratolomije. Postoji i snimka koja prikazuje gimnastičarku kako pada na pozornicu nakon što je rutina pošla po zlu, piše BBC.

Prevezena je u bolnicu gdje su pokušaji liječnika da joj spase život bili neuspješni. Novinska stranica The Paper objavila je da je iza sebe ostavila dvoje djece. U tijeku je istraga o incidentu. Prema novinama, akrobatkinja i njezin suprug radili su zajedno mnogo godina i često su nastupali bez sigurnosnih pojaseva "radi dobrog izgleda". Snimka je užasnula ljude u Kini, a iako su korisnici društvenih mreža u zemlji priznali da akrobatika nosi visoku razinu rizika, izrazili su i svoju zabrinutost zbog slabih sigurnosnih mjera u industriji.

Lokalni Odjel za kulturu i turizam kaže da izvođačka skupina koja stoji iza ovog nastupa nije dobila odobrenja za izvođenje čina te da će se prema njima "postupiti u skladu s tim". Iz The Papera kažu da je odluka o nekorištenju sigurnosnih pojaseva proizašla iz rada u "visoko konkurentnoj" industriji, gdje su zarađivali "relativno više novca" obavljajući riskantnije radnje.

VIDEO: Rusija: "Ovo dokazuje da SAD nikad nije odustao od pokušaja špijunaže"

Komentara 2

Avatar Cohen
Cohen
15:26 18.04.2023.

Engleska riječ "industry" prevodi se u velikom broju slučajeva sa "djelatnost", što je trebalo učiniti i u slučaju cirkuske akrobatike koja nije nikakva "industrija". Za referencu pogledati statističke izvore o gospodarstvu neke anglosaksonske zemlje.

ST
Startrack
12:55 18.04.2023.

zamene je ovo, akrobacija bez sigurnosne mreze, jedna od stvari koje trebaju bit zabranjene u cjelom svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije