Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veleposlanica se javila iz skloništa
Povratak na članak

Akrap: Ovo je blitzkrieg. Ni ulazak u Kijev neće biti kraj rata

Dr. sc. Gordan Akrap, s Instituta za istraživanje hibridnih sukoba, rekao je da ne smatra da je Rusija napravila takav zamah kakav je očekivala

Komentari 6

TO
tow
23:46 24.02.2022.

Ukrajinci ne dajte se. Pretvorite svaki grad, selo, kvart u Vukovar. Natjerajte ruse da se bore prsa u prsa za svaku kucu. Što vise crnih vreća vracat u rusiju i tako probat okrenuti javno mijenje protiv putina.

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
23:21 24.02.2022.

Nadam se da ce stakoroliki Putler zavrsiti u kanalizaciji kao i onaj drugi psihobolesnik, Gadafi.

VL
ZA
zagabria2
23:48 24.02.2022.

Taj blitzkrieg će se pretvoriti u dugotrajni rat sa tendencijom da agresor izgubi kao što obično biva. Rusija će ostati izolirana i osiromašena sankcijama. Nakon okupacije Krima BDP im je pao 50% i nije se oporavio, sada nakon ovih sankcija pasti će daljnjih 50% i biti će 25% BDP-a otprije 10 godina. To je pola BDP-a jedne Italije a sa takvim slabim BDP-om Putin bi se igrao svjetskog imperijaliste. Završiti će jadno svi skupa, ali to su birali sami neka im je

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.