Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spiderweb

'Ako znaš nekoga tko hoće i ima para, tu sam'

spiderweb
Anto Magzan/PIXSELL
21.02.2013.
u 17:53

Od tri sata snimljenih razgovora samo nekoliko rečenica upućuje na to da je riječ o trgovini drogom, ostalo su samo čavrljanja

Tri su se sata na zagrebačkom Županijskom sudu preslušavale snimke telefonskih razgovora pojedinih okrivljenika uhićenih u akciji Spiderweb koje se tereti za krijumčarenje velikih količina kokaina iz Južne Amerike, a na čijem je čelu bio Miroslav Aničić (38) zvani Mike, Hrvat iz Kanade.

Od silnih razgovora samo nekoliko izrečenih rečenica djeluje kao dokaz, no njih je izgovorio Simo Čančar kojem se u ovom postupku i ne sudi. Čančar tako govori nekim kupcima da prodaje stanove od 30 do 70 kvadrata, a stanovi su, sumnja se, šifra za kokain. – Ako znaš nekoga tko hoće kupiti, a ima para, tu sam – uslužno je rekao Čančar koji je u bijegu. Ostali snimljeni razgovori bezazlena su čavrljanja pojedinih okrivljenika. Aničić i njegova djevojka uhićeni su u Austriji kad su prevozili kokain.

>>'Ako se ne javim ili te ne čekam na naplatnima, idi doma... pao sam'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije