Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ako ti padne avion, a ministar si obrane, onda padaš i ti

U ''Večernjim vijestima“ Nove TV zrakoplovnu farsu u režiji odgovornih osoba g. Milanović je jučer objašnjavao svojom poznatom metodom puknute cijevi. Izvolio je objasniti da je i Amerikancima prije dva dana pao avion

Komentari 13

IB
ibrinajaruga
13:49 02.09.2014.

Više aviona je izgubljeno za mandata Ive Josipovića nego za vrijeme rata.

VL
ME
Merlin
13:25 02.09.2014.

hahaha, metoda puknute cijevi, dobaaaar!

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
13:42 02.09.2014.

Nije u redu obrušiti se isključivo na Kotromanovića a da "suh preko vode" prijeđe načelnik Glavnog stožera HV-a Drago Lovrić i zapovjednik HRZ-a Dražen Šćuri. Treba li spomenuti da je "vrhovni vojni zapovjednik" Ivo Josipović?

VL
ZD
zdepar
14:01 02.09.2014.

što ili tko treba još pasti da razumiju da su nepoželjni; možda da lignje padaju

VL
DR
draxy
15:12 02.09.2014.

Sada kada je RH u EU i naši političari bi trebali preuzeti standarde ponašanja političara zapadnih demokracija.Normalno da Kotromanović nije kriv za pad aviona ali je moralni čin ponuditi ostavku kao što kod težih prometnih nesreča ostavke ponude ministri prometa ili u Japanu gdje je dovoljno samo znatnije kašnjenje vlaka.Prije desetak dana austrijski ministar financija je dao ostavku jer smatra da mjere koje će donijeti vlada mogu naštetiti punjenju proračuna a kod nas pad BDP-a 11 kvartala,rebalans proračuna svaka 3 mjeseca,stopa nezaposlenosti mladih najveća u EU a premijer tvrdi kako je ovo najbolja Vlada.

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
13:49 02.09.2014.

Nema toliko velike metle da se društvo koje "vedri i oblači" pomete. Žilava je to sorta koja uspijeva crpiti tuđu energiju u svim uvjetima, a korijenje pušta na duboko i na široko. Da oni počnu padati to bi bilo kao rušenje sekvoja, orilo bi se od zemljotresa. Jedan koji je izručen Njemačkoj, zaljuljao je zemlju, a zamisli da ih stotinu odjednom pada...

VL
HR
hr76
13:55 02.09.2014.

Nije kriv Kotromanović, kriv je onaj tko je vojni budžet srezao ispod NATO minimuma od 2%, to je lako utvrditi. I kako se moglo dogoditi da Vlada prisvoji vojne nekretnine pod nekakvom izlikom neperspektivnosti, to nije napravila ni HEP-u, ni INA-i dok je bila državna firma. S tim novcima mogli smo imati barem pet poštenih borbenih eskadrila!

VL
VJ
vjerovnik
19:28 02.09.2014.

nonšalancija u izjavama vladajučih samo pokazuje do koje mjere je tim ljudima svejedno što se događa u Hrvatskoj ... oni rade po svojem i cere nam se u facu svaki dan jer znaju da im nitko ništa ne može ... Hrvati su prekulturan narod i to oni dobro znaju i iskorištavaju preko svih granica .... kao u onom vicu o Bosancu koji karta poker sa nekim strancima ... pita on, a zašto nitko ne pokazuje svoje karte nego samo kažu što imaju ... ovdje se igra na povjerenje ... a tako, kaže on .... e, kad je tu mene krenula karta ...

VL
OF
ofaj
14:29 02.09.2014.

ma ajde avioni,a vojska ma gargamel bi osvojio lijepu našu

VL
Avatar mama mia
mama mia
14:01 02.09.2014.

akp si novinar. i pišeš gluposti. onda si i sam šta?

VL
Avatar Castro
Castro
14:07 02.09.2014.

Zaista nisam simpatizer bilo koga od politicara ali mi je zaista glupo kriviti ovog covjeka za slucaj koji se dogodio. On treba da sve to iznese na vidjelo i utvrdi o cemu je rijec i u skladu s tim donese odluke ali da sebe proglasi odgovornim za to , e to mi je malo previse. Bilo je puno gorih slucajeva u drugim resursima pa su ministri prezivjeli. Nek sve bude transparentno pa neka se utvrdi ima li i njegove krivnje. Tek onda mozemo suditi. Ovako ne.

VL
TZ
tarantula-zg
13:52 02.09.2014.

vid, sad je i ovaj stari prdonja neki strucnjak za zrakoplovstvo jedno pitanje samo, kako se zvao ministar obrane u vladi HDZ-a, kad su se ono sudarila dva Miga? Jel i on dao ostavku?

VL
Avatar mliniski
mliniski
13:46 02.09.2014.

Ne ne ministre, vi ste malobrojni moralan političar i trebate OSTATI . Stanje u zrakoplovstvu je odraz opljačkanog giospodarastva a vi niste pljačkali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.