Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLATNA MLADEŽ

Bogata djeca Londona objavila u kakvoj raskoši žive: Novčanicom od 50 funti čisti cipele...

The Rich Kids of London
Foto: screenshot/instagram
1/9
28.02.2016.
u 10:00

Internet stranica "The Rich Kids of London" prepuna je slika privatnih zrakoplova, preskupih kuća, zlatnih Bentleyja, prerađenih Mercedesa, svega onoga što bi običnom puku mogli staviti na nos

Zlatnu mladež možete obožavati, možete joj zavidjeti ili, još lakše, možete je mrziti, ali ne možete poreći da ih može biti zabavno gledati. Djeca londonskih bogataša po tome nisu nikakav izuzetak, dapače.

A sada su dobili i svoj kutak na Instagramu i Facebooku, posvećen njihovoj bolesnoj potrebi da svima pokažu koliko su bogati njihovi roditelji. I kako je lako trošiti novac koji nisi sam zaradio.

"The Rich Kids of London" na Instagramu trenutno ima više od 20 tisuća sljedbenika, dok je njihova Facebook stranica prikupila 1916 lajkova.

Očekivano, tu sve vrvi od privatnih zrakoplova, preskupih kuća, zlatnih Bentleyja, prerađenih Mercedesa, svega onoga što bi običnom puku mogli staviti na nos, pokazujući im kako živi onaj jedan posto nedodirljivih. Hit fotografija svakako je ona na kojoj djevojka novčanicom od 50 funti čisti cipele na koje joj je nagazila "neka seljačina". 

Rich Kids of London prihvaća uratke najbogatije mladeži Londona putem Facebooka, Snapchata  (korisničko ime: “richkidslondon”, ako vas uhvati inspiracija) te e-maila.

>> Mladi bogataši ručak platili čak 107.524 eura!

Komentara 23

RI
rikavac
11:04 28.02.2016.

zasto se cudit to su djeca biznismena bogatasa on zivi za to da bi pokazivali sta imaju. Ima to i kod nas tatini sinova i djeca Hrvatske elite samo sto je razlika sto su to djeca kriminalaca i ratni profitera djeca zlatne mladezi HDZ.

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
10:58 28.02.2016.

Bolesno ali ima toga i kod nas vidjeli smo nedavno snimke od djece one dukatovke kak se polijevaji najskupljim sampanjcem a kod mene je par vila pa da vidite kakva djeca aute voze koja nebi ni smjeli aciz auta treste cajke ceca i kompany uzas ne shvacam zakaj provociraju cajkama

BL
Blender
11:03 28.02.2016.

Presudit ce im gladan narod, nista ih nece spasiti!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije