Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jim mattis:

Ako Sjeverna Koreja ispali projektil na SAD to bi moglo 'prerasti u rat'

Jim Mattis
Reuters
15.08.2017.
u 00:12

"Ako ispale na Sjedinjene Države to bi moglo vrlo brzo prerasti u rat", rekao je Mattis novinarima.

Američki ministar obrane Jim Mattis rekao je u ponedjeljak da ako bi Sjeverna Koreja ispalila projektil na Sjedinjene Države situacija bi mogla prerasti u rat.

"Ako ispale na Sjedinjene Države to bi moglo vrlo brzo prerasti u rat", rekao je Mattis novinarima.

Mattis je rekao da bi Sjedinjene Države znale putanju sjevernorejskog projektila "za nekoliko trenutaka" i ako bi se procijenilo da projektil pogađa Guam "mi ćemo ga uništiti".

 

Komentara 6

MI
mix2mix
17:32 15.08.2017.

sta koji bog amerikanci onda nadlijecu sa strateskim bombarderima svako malo oko sj koreje. zna se da ako netko nekoga napadne da to znaci objavu rata, ali ameri to mogu jer su demokracija koja misice pokazuje na drugom kraju kugle zemaljske, a kako mi se cini oni nisu ni "d" od demokracije, nego dezurni policajac koji samo radi ono sto njemu odgovara. izasli iz sporazuma koji ogranicava staklenicke plinove, ne postuju konvenciju UN o ratnim zarobljenicima ( guantanamo ) ne priznaju haski sud, itd...... prije su bili svihetla tocka svijeta, a u zadnjih 20 godina su dno dna

Avatar Floyd1
Floyd1
15:27 15.08.2017.

Bije se Korejci kad Ameri imaju Hrvate na svojoj strani.

LA
Lazov
20:38 15.08.2017.

Daj ne pisite gluposti. Kakav rat. Nista od toga. Malo svade za svjet i to je to. A ta dva kretena. Pricaju na tel i smeju se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije