Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konjogojci u krapini
Povratak na članak

'Ako se uskoro nešto ne promijeni, RH bi mogla ostati na par grla'

Branko Borković - Mladi Jastreb, inače predsjednik Središnjeg saveza uzgajivača konja Hrvatski posavac i Miško Šklempe u ime Saveza Hrvatskog hladnokrvnjaka ukazali su na probleme pred predsjednikom Sabora Josipom Lekom

Komentari 9

BE
bernardica2
17:15 05.01.2013.

lipi nasi hrvatski konji..organizirajte se..pri..nego..sto..ostanete bez hrane..jer ne zaboravite..tko se o vama brinia i brine..jer sve je moguce..pa necete..valjda konji ostat..cili zivot ..

VL
PP
Peter Petrovic
19:27 06.01.2013.

sve sto su icili ili znadu ciniti,jest sve rasprodati sve unistiti.i na kraju sve srusiti svaku stvar koja je sagradena bez dozvole. JA MISLIM ONO ZADNJE SE TRETIRA I GLEDA KAO ZLOCIN ALI AKO PLATIS NIJE ZLOCIN:. a ono prijerije istaknuto to je prvi zlocin. jer rasprodaja unistenje i srusiti ono sto nisi ti storijo to je pravi zlocin. svi zlocini prije ili kasnije dodu na naplatu.

VL
DH
dalibor.hren
17:00 05.01.2013.

Bez brige, u Hrvatskoj ima dosta konja.

VL
MR
mrzimnerad
17:12 05.01.2013.

Dečki koga briga kaj nestaje naša stoka, Todorić i Drk su osnovali Crostiastočar da Bobetić potpisuje dozvole za uvoz iz Brazila i ostatka svijeta, i kraj priče! Samo me smeta kaj ste se slikali s ovim likom iz Sabora koje je dio mašinerije koja razbija sve Hrvatsko. @dalibor.hren, prijatelju, ne vrijeđaj konje, oni su pametne i plemenite životinje, odane gazdi. Gospoda na koje misliš su hijene!!!

VL
Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
17:49 05.01.2013.

Sve se crveni.Crveni nad stoljnaci....crvene salvete....Još samo uvesti crveni toaletni papir i biti će onako kako je Ivo rekao.....Crveni se Hrvatsko....Nekome na diku nekome na sram.

VL
TE
termal
17:51 05.01.2013.

Vjerojatno je Majsec u pravu:državi je u interesu da bude što manje konja, jer će morati isplatiti što manje poticaja. Samo meni nije nešto drugo jasno? Kome trebaju konji u 21 stoljeću , osim za kobasice?

VL
MV
Mato Vilac
18:24 05.01.2013.

Više nego išta na ovome svijetu volio bih vidjeti dijagram broja stoke (konji,krave, svinje) po godinama u posljednjih 25 godina u Hrvatskoj. Da usporedimo učinke pojedinih vlada. Činjenica je da jedemo uvozno staro meso, a da ne smijemo od seljaka godišnje kupiti više od jedne svinje ?????Stranog možemo kupovati bez ograničenja. Činjenica je da su ove godine prebrojavane svinjokolje i popisivani seljaci koji još to rade za svoje potrebe. Pravilnicima, papirologijom i forsiranjem uvoza Hrvatska je postala ovisnik o uvozu.Stranim lancima ne treba meso iz Hrvatske. Poticaji su promašili cilj i otišli u krive ruke. Nema strategije, nema cilja....... Od hrvatskih gladnih usta živi strani seljak ( Čile, Brazil, Austrija, Nizozemska....) te domaći uvoznici.

VL
PP
Peter Petrovic
19:30 06.01.2013.

treba treba uzgoi knja ,od konja kobasice i linicu posla da mjeri kobasice i naplati porez toliko po metru.svaki novcic dode dobro.

VL
BB
brle brkić
21:24 06.01.2013.

trend je trenutno uzgoj stoke sitnog zuba najviše ovaca a ne konja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.