Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ako se ne zgražaš nad Putinom, za Igora Bobića nisi civiliziran

Ne znam pripadam li stoga po Bobićevoj podjeli svijeta na onaj necivilizirani dio, ali sam siguran da se ni taj njegov "civilizirani" svijet nije zgražao kad su tzv. savezničke libijske snage vukle mrtvog Gadafija po pustinji

Komentari 18

Avatar Dolar=0
Dolar=0
17:18 19.03.2014.

NKVD ti sebe smatraš civilizovanim. Pazi šta seješ da ne žanješ Da li onaj što šalje decu snajperiste u Krim civilizovan??? SIMFEROPOLJ - Snajperista koji je sinoć u Simferopolju ubio dvojicu vojnika a jednog ranio je 17-godišnji Ukrajinac iz Lvovoa,ajinac iz Lvovoa, pripadnik "Desnog sektora", javlja Raša tudej. Momak je uhapšen, a njegov saučesnik je uspeo da pobegne, kaže krimska policija.

VL
NE
Nepokolebljiv
15:02 19.03.2014.

Bombastican naslov preko pola ekrana me ponukao procitati clanak filozofa s konjskim repicem. Obicno ga uopce ne citam osim kada me nastrani porivi nagnaju na ronenje u mokrom bazenu. Tip je plitka kaljuza ali vjerojatno ima zasluzne roditelje pa ga drze ko fikus. Nakon sto sam procitao clanak tri puta uspio naci da je gotovo vrijedan tamnih piksla na ekranu. Zali Boze vremena!

VL
Avatar Dolar=0
Dolar=0
17:37 19.03.2014.

Putin svojima: Što pre udvostručite penzije na Krimu, ne interesuje me kako! Ruski predsednik Vladimir Putin naložio je danas nadležnima u Ministarstvu rada da što je pre moguće povise penzije za stanovnike Krima i dovedu ih na nivo penzija u Rusiji.

VL
ME
Merlin
16:51 19.03.2014.

eeeee moj bubalo...sve si ok. napisal al nisi mogao odoljet pa pohvalit režimu dragog tvrtkića jakovinu...al dobro ne smiješ pljuckat po njemu........sve razmem.

VL
KI
Kissinger
15:34 19.03.2014.

igor bobić samo pročiota šta mu nalogodavci stave na sto.te vijesti proizvode angloameri.eu pudlice samo čitaju

VL
DU
Deleted user
08:06 20.03.2014.

Bubalo malo buba i vidi se da je lijevo orjentiran. Jakovina je lijevi povjesničar tipa poput braće Golstein što će reći da nije nikakav povjesničar nego partizanski potomak .

VL
Avatar Ross_Komersant
Ross_Komersant
16:04 19.03.2014.

Bravo Roberte Bubalo !

VL
Avatar blackangel
blackangel
16:42 19.03.2014.

normalan hrvat....napokon

VL
DU
Deleted user
14:48 19.03.2014.

Ti pises da su saveznicke snage vukle Gadafija su to bili americki vojnici ili tko? Bubalo ovo sad nema veze na sto se aludira. Gadafi isto nije bio svetac pa kako sijes tako i zanjes. U Siriji koja je istoo financirana od Putina se ubija puno djece od rezima Al asada. Treba gledati obje strane, zar ne i to ne opravdava zlocin. A Romi su se bespravno naselili i tamo sagradili svoje kucerke,,,a sto bi trebalo legalizirati ih? Samo ti gledaj prema Putinu ozarena lica.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.